Fejs pre Fejsa: Gde je i šta radi vaš MySpace profil? (FOTO)
Foto: Printscreen

my fail

Fejs pre Fejsa: Gde je i šta radi vaš MySpace profil? (FOTO)

Ponuda društvenih mreža je danas zaista raznovrsna, pa nam, realno, MySpace ne fali, ali ipak, ako ste imali profil, zar sada nemate želju da ga posetite?
Objavljeno: 11:35h
foto: Printscreen

No, hajde da se prisetimo kako MySpace funkcioniše. Ne mnogo drugačije od Fejsa. Deli se muzika, dele se fotke, kačite tzv. "buletins" na zidove svojih prijatelja, čak su razvili i svoju verziju "instant mesindžera". Možete i da napravite grupe, koje imaju svoj zid za razmenu poruka. Mogli ste da izrazite i svoje raspoloženje, a pomoću čega drugo već emotikona. Imali su i "njuz sekciju", na kojoj su se listale vesti preko rss feed-ova sa sajtova koje korisnik izabere. Danas je MySpace usmeren na deljenje muzike i zabavnih sadržaja, a sve manje podseća na klasičnu društvenu mrežu.

Ipak, mnogi im se vraćaju kako bi pogledali svoje stare fotke. Zapravo, postao je svojevrsni digitalni album iz starih vremena. Nema više spojlera: Aplikacija koja vam dozvoljava da gledate Igru prestola na miru (GIF) I koliko je ovaj sajt de mode, pokazuje i činjenica da ga više ne koristi ni osnivač, Tom Andersen. Inače, ako ste koristili My Space, njega znate, jer je on svakom korisniku ove mreže bio prvi prijatelj. I to po "default"-u!

Ponuda društvenih mreža je danas zaista raznovrsna, pa nam, realno, My Space ne fali, ali ipak, ako ste imali profil, zar sada nemate želju da ga posetite? Možda i da se podsetite neke stare fotke. I da se zapitate: Gde je i šta radi moj My Space profil? (Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.