Sve za zdravlje: Poseban emotikon vas može izlečiti, ali i nasmejati! (GIF)
Foto: Businesswire

potpuno otkačeno!

Sve za zdravlje: Poseban emotikon vas može izlečiti, ali i nasmejati! (GIF)

Da li ste ikada poželeli da svojim prijateljima kažete nešto o gustoći svoje stolice, ali ste se ustručavali zbog nedostatka odgovarajućih reči? Opustite se, pošto će novi stikeri govoriti umesto vas!
Objavljeno:

Ovi novi animirani gifovi treba da, makar jednim delom, otkriju šta se dešava na ,"porcelanskom tronu'', ali ne usuđujte se da i u jednom trenutku pomislite da su The Poop Troop Emoji Keyboard dijagnostički alat.

foto: BUSINESS WIRE

- Svrha ovih gifova nije da posluže kao dijagnostički ili medicinski alat -objašnjava fizički asistent na Atlanta Gastroentrološkom društvu, Kimberli Orlek, ali The Poop Troop Emoji Keyboard može da obezbedi pacijentima ugodniji vizuelni način da komuniciraju sa svojim fizičkim simptomima i da ih poveže u načinu razmišljanja i konsultaciji sa lekarom, što zatim može dovesti do konstruktivnijeg razgovora oko njihovog zdravlja i ciljeva tretmana HIZ-a.

Skontali ste sve ovo? Dakle, ovi gifovi "družine kaka'' su samo za zabavu, ali ako mogu da vam pomognu u razgovoru sa lekarom o taksonomiji vaše fekalne materije, time bolje.

A ako, pak, želite samo da spamujete svoje prijatelje, ovi gifovi su pun pogodak.

(Espreso.co.rs / Mashable)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.