CEPALI SU IH I DECA I ODRASLI: Ove igre smo najviše igrali u 2016. godini (VIDEO)
Foto: Profimedia

ZABAVA NE ZNA ZA GODINE

CEPALI SU IH I DECA I ODRASLI: Ove igre smo najviše igrali u 2016. godini (VIDEO)

U gejmingu važi isto kao i u ljubavi - granice ne postoje
Objavljeno: 10:39h

TINEJDŽERI

Ko je rekao da su pucačine iz prvog lica moraju da budu nasilne? Najnovije Blizzardovo ostvarenje Overwatch suprotstavlja dva tima u brzoj borbi, smeštenoj negde u budućnosti. Možete da birate između vojnika, naučnika, avanturista i drugih i pomognete svom timu da nadmudri protivnika, ili čak ubrza i uspori vreme.

Soni Plejstejšn je ove godine imao ekskluzivu, naslov The Last Guardian, jedan od najupečatljivijih i emotivnijih avantura godine, priču o dečaku koji oslobađa pernatog diva po imenu Triko, koji zajedno kreću na dugo i opasno putovanje.

Za one koji vole nešto drugačije, tu je bio Batman: Arkham VR . Nakon što stavite VR opremu, možete se oprobati kao Betmen i iz prvog lica rešavati probleme u svetu fantazije

ODRASLI

Novi Battlefield 1 će vas naterati da poželite da uđete u čizme jednog vojnika i nađete se usred borbe na kopnu, moru i vazduhu u toku Prvog svetskog rata. Čak 64 igrača može "da se igra" Prvog svetskog rata, sa komplet paletom oružja i vozila - uključujući masivne vojne brodove ili oklopne vozove, čime iskustvo iz tog vremena biva maksimalno preneseno.

Iako je samo na raspolaganju za Plejstejšn, šou je odneo novi Uncharted 4 nastavlja priču lovca na blago Nejtana Drejka i drugih dobro poznatih likova, koji garantuju akciju i avanturu. Ova igra donosi sjajnu grafiku, dobru glumu glasova i nezaboravne trenutke, uključujući zabavne multiplejer mape

Šta ste vi najviše igrali ove godine?

(AS)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.