13 iritantnih stvari koje može da trpi samo zaljubljen muškarac! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

prava ljubav

13 iritantnih stvari koje može da trpi samo zaljubljen muškarac! (FOTO) (GIF)

Muškarac koji vas voli nikad vam neće zameriti na sitnim iritantnim navikama. Neće vas zbog njih voleti manje

Objavljeno:

8. Zdrava hrana i sport

Zbog prave žene muškarac čak i cigare ostavlja. Šalu na stranu, ali u vezi u kojoj se muškarac oseća srećno, zadovoljno, ušuškano, pored žene u koju ima poverenja i koju poštuje, pristaće čak i da bude pokusni kunić u svakoj njenoj kulinarskoj čaroliji, pa makar to bio i najnoviji režim organske ishrane.

foto: giphy

Piće vaše smutije i grickati bezglutenski karton, samo da bi što duže gledao zadovoljan osmeh na vašem licu… Ići će sa vama na trčanje i jogu. Posle može da pojede i pljeskavicu negde napolju… gurmansku… niko neće znati.

foto: Shutterstock

9. Ogovaranje

Ima i onih muškaraca koji ogovaraju, ali im to nije duševna hrana, kao što je nekim ženama. S obzirom da u pozadini većine ogovaranja zaista ne stoje zle namere, zaljubljeni muškarac će to tolerisati. Čak će ponekad i učestvovati u vašem trenutnom hejtu na tu i tu koleginicu, saslušaće najnovije tračeve ko je skim šta, gde i kako…

foto: giphy

Oni baš totalno ćoravi od ljubavi, iakno rezignirano, učestvovaće čak i u vašim spletkama. Samo vodite računa da ne preterujete - onog momenta kad mu dozlogrdi (kad progleda), izbrisaće vas za sva vremena.

Na kraju krajeva, ogovaranje i spletkarenje, provodadžisanje i slične aktivnosti same po sebi loše su prvenstveno za onog ko se njima bavi, a čak i iz najbolje namere mogu doneti neprocenjivu štetu drugima.

foto: profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.