13 iritantnih stvari koje može da trpi samo zaljubljen muškarac! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

prava ljubav

13 iritantnih stvari koje može da trpi samo zaljubljen muškarac! (FOTO) (GIF)

Muškarac koji vas voli nikad vam neće zameriti na sitnim iritantnim navikama. Neće vas zbog njih voleti manje

Objavljeno:

10. Njeni roditelji

osle nekog vremena najnormalnija je stvar da veza uđe u tu fazu kada se on upoznaje sa vašom familijom i vi sa njegovom. Znate i samo koliko porodični ručkovi i druge tradicije i običaji mogu biti naporni. Iako nijedan muškarac zaista istinski ne uživa u mrkom pogledu njenog oca preko puta stola dok mu dodaje so, ni rasejano čavrljanje i zapitkivanje njene majke koja pokušava da otkrije što više detalja o novom “zetu”, ili pomaže staramajci oko sudova i kuhinje…

foto: giphy

Zaljubljen muškarac će sve ovo stoički izdržati, pa će čak i izigravati pomiritelja između zaraćenih strana ako izbije neka porodična rasprava ili svađa. Ipak, ne stavljajte ga suviše često u ovakve situacije, jer svako strpljenje ima granice.

foto: Thinkstock

10. Njeno šefovanje

Niko ne voli da mu drugi diriguju životom i nameću pravila. Međutim, on je već pristao da živi sa vama, da sa vama deli dobro i zlo (čak i ako možda to još zvanično nije obećao). On je svestan da će se život u paru razlikovati od samačkog života i da će neke stvari biti drugačije.

Zaljubljen muškarac će učiniti sve da promeni svoju rutinu kako bi u njegovom dnevnom rasporedu bilo mesta za zajedničke aktivnosti, pobediće svoju lenjost i želju da prosto uživa na kauču ispred TV-a sa pivom u rukama i otići će sa vama u šetnju, na kolače, u bioskop, možda će naučiti i da kuva, konačno će savladati programe na veš mašini i veštinu odvajanja veša.

foto: giphy

Poslušaće vaš savet u vezi sa nekom poslovnom ili životnom dilemom, radiće na sebi… Naravno, samo ako vidi da i vi isto činite zbog njega. Međutim, ni jedno živo biće neće dugo izdržati da ga terate na nešto što se kosi sa njegovim principima, najdubljim mislima i željama. Niko ne voli da bude na silu menjan, prekrajan, kritikovan i omalovažavan… Kad tad će doći momenat kada će viknuti “Sada je dosta!”

foto: profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.