NAJJAČE SCI-FI RIBE o kojima muškarci KOJIMA danonoćno FANTAZIRAJU - da, znate na šta mislimo!
Foto: Printscreen

Uhhhh

NAJJAČE SCI-FI RIBE o kojima muškarci KOJIMA danonoćno FANTAZIRAJU - da, znate na šta mislimo!

Žanr naučne fantastike je generalno o sanjarenju. Šta ako bismo otkrili vanzemaljske žene koje su super ultra seksi? Svako ima svoja sanjarenja zar ne?
Objavljeno: 15:29h

Ova lista nije vezana samo za zgodne vanzemaljke. Uključili smo i naučnice, kiborge, ali i regularne žene koje su jednostavno prelepe.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ima jedna super kul stvari kod filmova naučne fantastike - svi su dobrodošli. Naučna fantastika nema predrasude vezano za boju, pol, rasu, planetu ili vrstu. Ako je riba dobra, to je to!

1. Padme Amidala

foto: Printscreen

Natali Portman bila je prva ljubav mnogih tipova, a za sve je krivo to belo usko odelce u "Attack of the Clones".

2. Gamora

foto: Printscreen

Zoi Saldana je neko koga svi volimo kada se pojavi. Ona igra Gamoru u "Guardians of the Galaxy" seriji. Jel treba da pomenemo da je ona bila Nejtiri u Avataru, a mnogi su na neki bolestan način bili zaljubljeni u to čudno plavo biće sa velikim očima. Ima neverovatnih 38 godina, a ne izgleda ni dan starije od 25!

3. Broj 6

foto: Printscreen

Triša Helfer je jedna opasno seksi plavuša i bila je omiljeni lik svih frajera tokom 73 epizode "Battlestar Galactica". Ona je bila jedna od humanoidnih Sajlonaca, ali je bila najbolja riba.

4. Mikaela Bejns

foto: Printscreen

Morali smo da uključimo Megan Foks, seksi cicu iz Transformersa koja vešto šalta od naučne fantastike to akcionih filmova. I ako je prelepa mnogo ase pitsalo o njenim ružnim navikama, da vređa producente i reditelje i da ima deformaciju palca i kada kaki , ne pušta vodu. Ne šalimo se...

5. Alis

foto: Printscreen

Mila Jovović je sagradila karijeru kao Alis u franšizi "Resident Evil". Ona je započela sa serijalom davne 2002. godine, ali ovo nije jedina sci-fi Milina uloga, setite se samo Lilo iz 5. elementa.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.