TOP ŠUTER NA RADARU! Stiže novi Džejsi Kerol?
Džejms Naneli protiv Real Madrida u Areni, Foto: Starsport

mašina

TOP ŠUTER NA RADARU! Stiže novi Džejsi Kerol?

Brutalan šuter

Objavljeno:

Košarkaši Real Madrida igraju jednu od najboljih sezona u istoriji kluba i na pragu su da odbrane trofej u Evroligi, koji su prošle sezone osvojili pobedom u finalu nad Olimpijakosom.

Sa prvog mesta su krenuli u TOP 8 fazu gde su na korak od plasmana na fajnal-for, pošto im je neophodna još jedna pobeda u seriji protiv Baskonije.

Ipak i pored te činjenoce u Realu razmišljaju na duže staze, ne obaziru se na sadašnjost već naprotiv, kroje planove za budućnost.

Kajl Gajl
Kajl Gajlfoto: /IPA / Sipa Press / Profimedia

Prva želja Reala ovog leta je Kajl Gaj koji trenutno nosi dres Tenerifa, preneli su španski mediji. Amerikanac nije uspeo da izgradi NBA karijeru iako je u Majamiju imao neke svetle momente, pa je uoči prošle sezone stigao u Evropu i potpisao za Huventud. Usledila je selidba u Panatinaikos, ali i brzi odlazak iz Evrolige, tačnije u ekipu Tenerifa.

Real u Gaju vidi idealnog naslednika za Džejsija Kerola, fantastičnog šutera koji je pre nekoliko sezona okačio patike o klin. Stilom igre i napadačkim menatlitetom, nema sumnje da Gaj podseća na legendarnog Džejsija.

Podsetimo, Kajlu Gaju ovog leta ističe ugovor sa ekipom Tenerifa.

Bonus video:

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.