NIJE DOBRO! Željko Obradović saopštio loše vesti!
Željko Obradović, Foto: Starsport

BRIGA

NIJE DOBRO! Željko Obradović saopštio loše vesti!

Oglasio se trener Partizana

Objavljeno:

Košarkaši Partizana poveli su u polufinalnoj seriji plej-ofa ABA lige protiv Budućnosti sa 1:0.

Crno-beli su u utorak veče bili bolji od Podgoričana sa 78:67 i tako došli do prednosti. Naredni duel, ovoga puta udvorani "Morača", zakazan je za sedmi april. Ukoliko Partizana slavi u prestonici Crne Gore izboriće plasman u finale, u surptnom sledi majstorica u Beogradu.

KK Partizan
KK Partizanfoto: Starsport

Drugi polifinalni par čine Crvena zvezda i Mega, a prvi meč je na programu trećeg aprila.

Nakon duela u Areni oglasio se trener Partizana Željko Obradović:

- Upravo je suština da je 1-0 i da smo pobedili. Mnogo dobrih detalja, pre svega odbrana. Problem je evidentan dpa su dali 18 poena iz naših izgubljenih lopti i njihov ofanzivni skok. Čestitke igračima na pobedi i hvala svima koji su došli da nas bodre i daju podršku timu u ovim danima kada se svi spremaju za produženi odmor - rekao je Obradović.

Druga četvrtina nije bila preterano efikasna, a ni Ognjen Jaramaz nije sa timom već neko vreme.

Željko Obradović
Željko Obradovićfoto: Starsport

- Bilo je 14:13 u drugoj četvrtini, kako god se dobije, važno je da se dobije. Igrači su igrali dobru odbranu, u tom periodu smo imali brzoplete odluke i to je razlog. Ali svakako sam zadovoljan, osim poslednje deonice, a što se tiče Jaramaza ima povredu noge i ne trenira sa timom - dodaje Obradović.

Dodaje da je Partizan zaslužio ovu pobedu uprkos neizvesnoj završnici.

- Bio je trenutak kada su prišli na četiri razlike, ali bilo je i situacija gde smo imali dobre šuteve, a lopta je izašla iz obruča. Tu se ne može zameriti igračima, ali smo se vratili na rezultat koji je na kraju realan. Oko 38 minuta smo bili u vođstvu, tako da smo prilično kontrolisali utakmicu. Naravno ovo je serija, treba zaboraviti i pripremiti se za utakmicu u podgorici - rekao je Obradović.

Balša Koprivica
Balša Koprivicafoto: Starsport©

Otkrio je zašto na utakmici nije bio prisutan Balša Koprivica, saopštivši loše vesti za crno-bele:

- Napravili smo plan koji će odgovarati igračima. U plej-ofu su kraći, ali intenzivniji treninzi. Tu je sve podređeno brzini. Balša nije bio u timu, bio je predviđen da startuje, ali je dobio udarac na treningu i ima hematom, pa zbog toga nije bio u timu. Takve stvari se dešavaju, procenili smo uz pomoć doktora da je bolje da odmori i da ga spremimo za narednu utakmicu - zaključio je Obradović.

Bonus video:

01:51

KUZMANOVIĆ O JOKIĆU

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.