POZNATA PEVAČICA RASKRINKALA SKANDAL MAJSTORE NA SVADBAMA PA UPOZORILA SVE ZA UBUDUĆE: "Tvrdim od njih GORIH NEMA "
Svadba, Foto: Printcreen/ Instagram/ srbiju_upoznaj

ispovest

POZNATA PEVAČICA RASKRINKALA SKANDAL MAJSTORE NA SVADBAMA PA UPOZORILA SVE ZA UBUDUĆE: "Tvrdim od njih GORIH NEMA "

Pevačica Rejčel Darvin, koja već dvadeset godina peva na svadbama, govorila je o onim gostima koje niko ne želi da vidi na svom venčanju.

Objavljeno:

Teško da je bilo koje slavlje proteklo bez nekog incidenta, a te neprijatne situacije su naročito izražene na svadbama. Neretko se najsrećniji dan mladencima pretvori u noćnu moru.

Pevačica Rejčel Darvin, koja već dvadeset godina peva na svadbama, govorila je zo onim gostima koje niko ne želi da vidi na svom venčanju.

Gost iz noćne more mahom bliska osoba

Svadba
foto: Printscreen/facebook/MOZAIK BEND

- Vaš gost na svadbi iz noćne more mogao bi biti roditelj, brat ili sestra, član bliske porodice koji vas je emotivno povredio u prošlosti - rekla je Rejčel.

Ovakva situacija može biti destruktivna u bilo kom trenutku života, kaže, ali je mnogo jača kada se planira venčanje, prenosi Sun.

Planiranje najbitnije

- Svaka emocija može biti pojačana tokom planiranja, a posebno tokom dana venčanja - rekla je ona.

Teške ljude na vašem venčanju mogu obuzdati ljudi od poverenja. Na primer, sestra kojoj verujete može paziti na baku koja daje nepristojne komentare, ili bliski prijatelj koji će paziti na goste za koje se zna da nemaju granica kada je u pitanju alkohol.

Ničija porodica nije savršena. Neka vam prijatelji pomognu da to prebrodite, mladenci ne bi trebalo da se bave time na dan venčanja - zaključila je Rejčel.

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

(Espreso/Blic žena/Kurir zabava/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.