ANA NARUČILA HALJINU PREKO INTERNETA, PA ZANEMELA KADA JE STIGAO PAKET: Kada je videla KRV U BOČICI odmah...
Ana Eliot, Foto: Printscreen/TikTok/ anna_200.1

šta je ovo?

ANA NARUČILA HALJINU PREKO INTERNETA, PA ZANEMELA KADA JE STIGAO PAKET: Kada je videla KRV U BOČICI odmah...

Ana je upozorila kupce onlajn trgovine da budu oprezni kada otvaraju pakete, a kasnije je otkrila da je u kontaktu s njihovim predstavnicima

Objavljeno: 20:17h

Ana Eliot iz Tenesija nedavno je naručila haljine preko jedne onlajn trgovine, a kada je paket stigao ostala je užasnuta.

U kutiji je, pored odeće, pronašla bočicu ljudske krvi i konzervu pasulja!

@anna_200.1 @SHEIN is denying that they have anything to do with it. And the @CDC.govOfficial ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

“Bočica nije imala ime, naziv laboratorije, niti datum kada je krv uzeta”, objasnila je na snimku koji je pregledan više od sedam miliona puta.

Devojka je kontaktirala Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, koji vodi incident kao “biološku opasnost”, prenosi New York Post.

Ana je upozorila kupce onlajn trgovine da budu oprezni kada otvaraju pakete, a kasnije je otkrila da je u kontaktu s njihovim predstavnicima.

@anna_200.1 Just ordered dresses from SHEIN and the package came with an unidentified human blood sample #foryoupage #fyp #shein #sheinhorrorstories #cdc #biohazard ♬ original sound - Anna Marie

“Pokrenuli smo istragu i utvrdili da je paket prošao kontrolu kvaliteta i napustio naš objekat bez dodatnih stvari. Samo sa artiklima koji su naručeni”, saopštila je kompanija.

Žiteljka Tenesija je objavila seriju snimaka u kojima je informisala pratioce o najnovijim dešavanjima.

Tako smo saznali da su krv i konzerva pasulja stigli iz SAD. Ana pretpostavlja da je neko otvarao paket u transportnoj kompaniji.

“Tamo su mi rekli da ponekad dođe do otvaranja pošiljki u tranzitu, pa se stvari iznova vraćaju u kutije. Tako može doći do greške”, objasnila je.

Predstavnik transportne kompanije je izjavio:

“Iskreno se izvinjavamo zbog ovog iskustva. Postupamo s pošiljkama naših klijenata sa najvećom pažnjom i preduzimamo odgovarajuće korake da rešimo ovaj problem”.

I dalje nije poznato čija je krv u bočici, a konzerva pasulja je još veća misterija.

@anna_200.1 It seems like @FedEx has some explaining to do #foryoupage #blowthisupforme ♬ original sound - Anna Marie

Bonus video:

02:02

DA LI ZNATE KAKO BLOGERKE IMAJU TOLIKO STVARI? Influenserka obelodanila: Poruče paket iz Zare, snimaju, slikaju, A ONDA URADE OVO

(Espreso/Telegraf/S.K./Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.