ZAUSTAVILI SU BESKUĆNIKA NASRED ULICE: Ono što su mu URADILI nije mogao NI DA SANJA - da li je OVO REALNO?! (VIDEO)
Beskućnik, Foto: Printscreen/TikTok/@charlie

SVAKA IM ČAST

ZAUSTAVILI SU BESKUĆNIKA NASRED ULICE: Ono što su mu URADILI nije mogao NI DA SANJA - da li je OVO REALNO?! (VIDEO)

Postiđen čovek odgovorio mu je da je oduvek želeo da ima ulični kamion za prodaju brze hrane

Objavljeno:

U Sjedinjenim Američkim Državama je zabeležen dramatičan porast beskućništva od 12 odsto jer kirije rastu, a smanjeno je isplaćivanje pomoći nakon pandemije koronavirusa. Prema zvaničnim podacima, ovaj procenat je u rapidnom rastu, te su oni koji su živeli na rubu egzistencije prinuđeni da provedu život na ulici i da se snalaze za osnovne životne potrepštine.

Prepušteni sami sebi, odavno su odustali od svojih snova, a borba za puko preživljavanje iz dana u dan učinila ih je dodatno ranjivim. Govoreći o beskućnicima, predrasude su da se radi o osobama bez obrazovanje, niskih moralnih vrednosti koji su sami odlučili da žive na ulici umesto da sebi obezbede bolju budućnost.

Tome svedoče i snimci jednog mladića, a koji se na TikTok-u predstavlja kao Čarli Roket. On sa svojim prijateljima pomaže ugroženom stanovništu i omogućava im da ostvare nekadašnje želje i snove. Tako je zabeležio snimak jednog beskućnika kome je prišao upitaši ga o čemu mašta. Postiđen čovek odgovorio mu je da je oduvek želeo da ima ulični kamion za prodaju brze hrane.

@charlie This homeless man has no idea his entire life is about to change in 24 hours… 🥺❤️ #foru #fypp #kindness #homeless ♬ IMPERIAL PIANO - Treia Music

- Želim da spremam hranu za druge ljude - rekao je čovek kroz suze.

Mladić ga je upitao gde sada živi, na šta mu je odgovorio da je na ulici ali ne želi da odustane od svojih snova. Očiju punih suza govorio je o svom životu. Čarli mu je ponudio da pripremi hranu za njegove prijatelje, na šta je on pristao. Odveli su ga u obližni supermarket, gde je imao prilike da odabere namirnice za jelo koje bi spremao. Kada su momci probali takose sa mesom i povrćem, vidno su bili oduševljeni svakim zalogajem. Tada se desila prava magija.

@charlie PART 2! This homeless man has no idea his entire life is about to change in 24 hours 🥺 #fypp #homeless #kindness #foru ♬ IMPERIAL PIANO - Treia Music

Beskućnik je bio srećan zbog toga što je momcima izmamio osmeh na licu i što su uživali u ukusnoj večeri za koju je on bio zadužen. Međutim, nije ni slutio da će mu se život promeniti iz korena i za to manje od 48 sati. Čarli je sa svojim timom nabavio kamion za prodaju hrane na ulici i poklonio ga beskućniku. Kada je pokazao čoveku šta je uradio, nije mogao da zadrži suze koje su mu se slivale niz lice. Osećanje zahvalnosti, sreće i olakšanja pomešala su se kod ovog nesrećnog čoveka.

Međutim, to nije bilo sve što su mu priredili. Čak su se i angažovali u promociji ovog fast-fuda kako bi se posao što više razvio i kako bi bili sigurni da će ovaj čovek moći da ostvari svoje snove.

- Svaka čast na svemu što činite.

- Duša iskrena, vidi se da je dobar čovek.

- Suze mi idu dok ovo gledam.

- Još ima dobrih ljudi.

- Ovo mi je ulepšalo celu godinu - samo su neki od komentara ispod objavljenog snimka.

Bonus video:

06:00

ZBOG OVIH LOŠIH NAVIKA, VAŠ SEKSUALNI ŽIVOT I PLODNOST SU UGROŽENI! Stanišić otkrila koja hrana može da vam pomogne (VIDEO)

(Espreso/Srećna Republika/Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.