OVA MAMA JE ŠOKIRALA JAVNOST NEPRIMERENIM OBLAČENJEM SVOJE ĆERKE: Dete ima samo 4 godine, a OBLAČI joj OVO (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik-Tok/wren.eleanor

šok!

OVA MAMA JE ŠOKIRALA JAVNOST NEPRIMERENIM OBLAČENJEM SVOJE ĆERKE: Dete ima samo 4 godine, a OBLAČI joj OVO (VIDEO)

Jedna majka iz SAD-a, inače poznata influenserka, našla se na meti kritika zbog izbora odeće za svoju ćerku

Objavljeno:

Dok mnoge mame povremeno objavljuju fotografije svojih mališana na društvenim mrežama, ova influenserka je napravila čitav TikTok profil posvećen svojoj ćerki. Sa milionima pratilaca, ova mama i ćerka redovno dele pojedinosti svog porodičnog života, uključujući i učešće u viralnim trendovima.

Stilizovanje za praznike i kontroverze

Porodica često uključuje i baku u svoje video snimke, pri čemu oblače malu devojčicu u tematske odevne kombinacije za različite praznike, uključujući Božić i Noć veštica. Međutim, njihov poslednji video izazvao je dosta pažnje na aplikaciji, pri čemu su je gledaoci prozvali 'neprimerenom'. Video snimak objavljen baš na Dan zaljubljenih prikazivao je četvorogodišnjakinju obučenu u duboko crvenu majicu bez ramena sa belim srcem i prozirnim rukavima. Dodatni deo odevne kombinacije činile su bele patike i crna suknja od džinsa koja je završavala iznad kolena. Iako je devojčica izgledala prelepo sa svojom dugom plavom kosom i svetlo plavim očima, tematska kombinacija bi bila mnogo prikladnija za nekoga ko je u kasnim tinejdžerskim godinama ili stariji.

Reakcije na društvenim mrežama

S druge strane, baka je obukla malu devojčicu u preslatku majicu sa prugama i crvenim i roze sjajnim srcima prišivenim napred. Uz to, devojčica je nosila usklađene crveno-bele čarape, mašne i suknju sa slojevima naborka, u kojoj se činilo da se četvorogodišnjakinja oseća veoma srećno. Pokazalo se da su i fanovi TikTok zvezde bili oduševljeni drugom odevnom kombinacijom, komentarišući koliko srećno izgleda u drugom delu videa.

Neki od komentara su isticali da je druga kombinacija mnogo udobnija i da devojčica deluje mnogo srećnije u njoj.

- Vidi se koliko je srećnija u babinim haljinama.

- Druga kombinacija izgleda mnogo udobnije.

- Ovo nije prijatno za devojčicu.

-Pustite decu da budu deca - samo su neke od reakcija. Ovo nije prvi put da je ova influenserka iz SAD-a privukla pažnju zbog vrlo odraslih odevnih kombinacija svoje ćerke. Dok je porodica slavila Dan nezavisnosti, malena devojčica se pojavila na kameri noseći majicu sa zvezdama i prugama – uz veoma izlizane farmerice.

Iako je odevna kombinacija bila u skladu sa temom praznika, mnogi su tvrdili da devojčica izgleda bliže 21. godini nego dve. "Ona ne bi trebalo da nosi iste majice na preklop kao odrasli ", komentarisao je jedan nezadovoljni gledalac. Čini se da je baka zaista starija i mudrija kada je u pitanju stil.

BONUS VIDEO

01:15

Majka Natase Bekvalac komentarise cerkin stajling

(Espreso/srecnarepublika/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.