OVA UČITELJICA RAZLIČITIM OČNIM PROTEZAMA ZASTRAŠUJE ĐAKE: Kada vide OVAJ VIDEO ljudima odmah krenu SUZE NIZ OBRAZE
Učiteljica sa očnom protezom, Foto: tiktok/printscreen/heymissteacher

neverovatno

OVA UČITELJICA RAZLIČITIM OČNIM PROTEZAMA ZASTRAŠUJE ĐAKE: Kada vide OVAJ VIDEO ljudima odmah krenu SUZE NIZ OBRAZE

Najdraža joj je ona na kojoj se umesto šarenice nalazi srce

Objavljeno:

Korisnica društvene mreže TikTok koja se predstavlja kao MissTeacher veliki broj objava posvećuje protezama za oči. Ova devojka je izgubila vid na desnom oku, ali je to nije bacilo u očaj. Odlučna da prihvati problem, rešila je da se poigra protezama za oči i da od njih napravi svojevrsne modne detalje po kojima će biti prepoznatljiva.

Ujedno, ova mlada devojka koja radi kao učiteljica postala je jedan od zagovornika zdrave i pozitivne slike o sopstvenom telu, pa i ne čudi što na TikToku ima 980.000 pratilaca. U snimcima koje deli na mreži pokazala je bogatu kolekciju ručno oslikanih proteza za oko. Neke od njih su prava mala remek-dela, a neke, ruku na srce, deluju prilično zastrašujuće. Toga je ova devojka i sama svesna.

- Ovo je najluđa očna proteza koju imam, ali nju nikad ne stavljam kad krenem na posao. Po profesiji sam učiteljica i uvek stavljam protezu kad krenem na posao, ali vodim računa da ne stavim onu koja je možda previše čudna za školu – iskreno je prokomentarisala ova tiktokerka.

@heymissteacher Replying to @Austin What did you expect my wierdest eye to be? #prostheticeye #oneeye #bodypositivity ♬ boondocks - L.Dre

Potom je u snimku pokazala protezu koju se ne usuđuje da stavi kad krene na nastavu.

- Izgleda kao otopljeni smajlić koji curi. Jako je prijatna za nošenje, ali mislim da izgleda pomalo bizarno. Imam još jedno „ludo“ oko koje je inspirisano Koralinom koja ima dugmad umesto očiju, pa ni njega ne stavljam kad krenem u školu – objasnila je ova učiteljica.

Ona je odgovorila na pitanja pratilaca kako održava higijenu oka.

- Protezu uvek najpre očistim, jer mi ne bi palo na pamet da stavim prljavu protezu u oko. Ono što mi, priznajem, malo smeta i što stvara neugodnost je činjenica da je proteza jako hladna – priznala je tiktokerka.

Video-snimke često pravi sa protezom za oko na kojoj se umesto šarenice nalazi srce. Upravo ta proteza je mnogima koji je prate na TikToku posebno simpatična i izdvajaju je kao najlepšu iz kolekcije koju ova devojka ima.

S druge strane, učiteljica nije oduševljena izgledom oka inspirisanog Koralinom.

- Izgleda strašno, jer je šarenica napravljena baš široko. Javite mi šta mislite o mojim protezama - objavila je tiktokerka koja je otkrila da povremeno i sama učestvuje u oslikavanju proteza koje će nositi.

Ipak, njeni pratioci nisu bili saglasni sa ocenom da je oko inspirisano Koralinom strašno – naprotiv. Mnogi su u komentarima ocenili da to oko izgleda najefektnije i da im se posebno dopada.

- Da sam na tvom mestu, nosila bih samo tu protezu.

- Koralinsko oko je tako kul.

- Koralinsko oko je moj favorit!

- Optičar sam i mogu da kažem da je ovo fascinantno – bili su samo neki od komentara ispod snimka koji je ova učiteljica podelila na mreži.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.