VALERIJA IMA ODNOSE SA 18 GODINA STARIJIM, A SAD JE POKAZALA I NAJVEĆU INTIMU: Svi gledaju u SLIKU i kažu... VIDEO
Razlika u godinama ih nije sprečila da budu srećan par, Foto: printscreen/tiktok/valeria.lipovetsky

šok

VALERIJA IMA ODNOSE SA 18 GODINA STARIJIM, A SAD JE POKAZALA I NAJVEĆU INTIMU: Svi gledaju u SLIKU i kažu... VIDEO

Razlika u godinama ih nije sprečila da budu srećan par

Objavljeno: 10:32h

Velerija je otkrila da je upoznala svog muža kada je imala samo 20 godina, a on već 39. Bez obzira na to što je razlika među njima 18 godina, oni su već 12 u veoma srećnom braku.

Valerija danas ima 33, a on 55 godina

Valerija je svojim pratiocima na društvenim mrežama pokazala kako stvarno brak izgleda. Kreatorka sadržaja prvo je podelila sliku kada se prvi put srela sa Gerijem, kada je imala samo 20 godina, a on je tada imao već blizu 40. Nakon toga, Valerija je objavila njihovu sliku kao para, 13 godina kasnije.

@valeria.lipovetsky taking our @Allbirds sneakers from day to night and never wanting to take them off ✌🏻 Check out the all-new Courier sneaker and the fan favorite Tree Runner using my code VALERIA15 for 15% off your first order! #allbirdspartner #allbirds #styleinspo ♬ original sound - valerialipovetsky

Iako je Valerija očigledno zaljubljena, nisu svi bili oduševljeni zbog njihovog odnosa. Mnogi su na društvenim mrežama bili uplašeni zbog njihove veze, gde su naveli da ona verovatno ima neki ozbiljan psihički problem jer on deluje da joj je kao otac.

Međutim, i pored negativnih komentara, influenserka je odlučno odgovarala hejterima i potvrdila da je znala da će Geri biti neverovatan partner i otac njihove dece. Par sada ima troje dece, Džejka, Benjamina i Maksimusa, što je detalj koji je dodatno začudio mnoge korisnike društvenih mreža. Iako je video klip objavljen pre samo jednog dana, već je privukao neverovatnih 334,700 pregleda.

Muž i žena
Muž i ženafoto: printscreen/tiktok/valeria.lipovetsky

Mišljenje ljudi je bilo podeljeno - dok su neki podržali, drugi nisu bili tako ljubazni i fini.

- Ovo je slika prave ljubavi, godine nisu bitne dok se volite - napisao je jedan korisnik u videu. Valerija i Geri su uspeli da izgrade srećan brak uprkos razlici u godinama, a njihova ljubav i porodični život su inspiracija mnogima. Njihova priča pokazuje da prave vrednosti prema ljubavi i porodici prevazilaze sve predrasude i negativne komentare.

BONUS VIDEO:

02:46

UŽAS U EKVADORU JE JOŠ JEDNO DELO NEVIDLJIVE RUKE! Analitičari: Bekstvo vođe narko bande iz zatvora ima POLITIČKU POZADINU

(Espreso/Republika/M.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.