TRUDNA RUSKINJA IZAŠLA BOSA SA DETETOM NA SNEG: Sledi ŠOK kada vidite šta je uradila sa kadom punom LEDA (VIDEO)
Žena i dete na snegu, Foto: printscreen/tiktok/itskyajeub

šok

TRUDNA RUSKINJA IZAŠLA BOSA SA DETETOM NA SNEG: Sledi ŠOK kada vidite šta je uradila sa kadom punom LEDA (VIDEO)

Ona se nije ni za trenutak premišljala pre nego što je ušla u ledenu vodu, a isto je uradila i devojčica.

Objavljeno:

I dok neki jedva čekaju zimu i zimske radosti, mnogi nisu toliko srećni zbog hladnoće i mraza koji su tada nezaobilazni. Iako se stručnjaci slažu da su i sneg i mraz potrebni kako bi pročistili vazduh i ubili virusi većina će reći da po takvom vremenu jedino što znaju je da se ušuškaju u ćebe i popiju topli čaj ili neki vruć napitak.

Međutim, u pojedinim zemljama kao što je Rusija uprkos velikoj hladnoći i debelom minusi ispod nule mnogi se od malih nogu kupaju u ledenoj vodi i na taj način ojačavaju imunitet.

Majka je stavila devojčicu u  kadu sa ledenom vodom
Majka je stavila devojčicu u kadu sa ledenom vodomfoto: Printscreen/TikTok/itskyajeub

Jedna trudnica je šokirala javnost došavši po snegu u jednu šumu zajedno sa svojom dvogodišnjom ćerkicom. Trudnica je na sebi imala samo tanku majicu na kratke rukave i helanke dok je bosa hodala po snegu. Njena ćerka je bila obučena tanku haljinicu istog dezena kao imama. Njih dve su došle do dva korita i devojčica je bez premišljanja odmah ušla u ledenu vodu dok je mama tegom morala prvo da razbije debeo sloj leda pre nego što je ušla u kadu.

Pošto je bila u odeći, potopila je svoje telo do grudi, dišući polako uz osmeh, a onda je se potpuno prepustila ledenoj vodi i niskoj temperaturi.

- Toplije je od snega... Iskreno ovo deluje poput olakšanja nakon stajanja na snegu, kao da se moja stopala odmrzavaju - kaže ona kroz smeh.

Pošto je unutra bila oko 15-ak sekundi žena je ustala i izašla iz vode rekavši kako joj je to prijalo. Međutim, ljudi na društvenim mrežama su bili izuzetno skeptični zbog ovog njenog čina.

BONUS VIDEO:

05:30

Majke i snajke humantirana akcija

(Espreso/SrećnaRepublika/Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.