POJELA ĐEVREK PRED POROĐAJ I ZAMALO JOJ ODUZELI BEBU: Mlada majka UPOZORAVA buduće porodilje da OVO nikako ne rade
Pojela đevrek, Foto: Printscreen/Tik-Tok/caitlynmariericci

neverovatna priča

POJELA ĐEVREK PRED POROĐAJ I ZAMALO JOJ ODUZELI BEBU: Mlada majka UPOZORAVA buduće porodilje da OVO nikako ne rade

Ova majka je prenela svoje nesvakidašnje iskustvo pred porođaj

Objavljeno:

Kejtlin Mari Riči iz Nju Džersija postala je majka 2. oktobra. Rodila je zdravog dečaka, ali nije sve išlo po planu, o čemu je ispričala na TikToku.

- Na zakazani datum otišla je u bolnicu. Odlučeno je da se porodi carskim rezom. Pre nego što se to dogodilo, međutim, morala je da prođe testove i standardni test na drogu. Ova 29-godišnjakinja je bila ubeđena da su to rutinske aktivnosti i ničega se nije plašila.

- Nisam bila zabrinuta - rekla je ona i dodala - A onda su se vratili i rekli da je moj test pozitivan na opioide. Pomislila sam: opioidi?! Ne, definitivno ne. Da li ste pogrešili uzorke? Bila sam zbunjena - dodala je Riči.

Odjednom ju je medicinska sestra upitala da li je nešto jela sa makom. Tada su ona i njen muž shvatili da su doručkovali đevreke sa makom. Kako im je njihov doktor kasnije objasnio, mak je učinio da test bude lažno pozitivan.

Par se uverio da to nije ništa, a da je količina maka premala da naškodi njihovoj bebi. Međutim, prema procedurama, bolnica je morala da prijavi slučaj službenicima za zaštitu dece.

Službe su se pojavile u bolnici i ispitale roditelje pre porođaja. Riči je morala da uradi drugi test u prisustvu socijalnih radnika – odnosno da urinira u čašu. Test je bio negativan, baš kao i onaj koji je urađen nakon rođenja njenog sina. To, međutim, nije okončalo slučaj.

Zvaničnici su otišli ​​da pregledaju porodičnu kuću. Proverili su da li postoje odgovarajući uslovi za dete i da li u njemu nema lekova. Kada se Riči vratila iz bolnice sa sinom, sve je bilo ok i odlučila je da ispriča šta joj se dogodilo kako bi upozorila druge buduće majke.

Da je znala da mak daje lažno pozitivan test na drogu, nikada ne bi jela pecivo sa makom, Priznala je da je bila ljuta na doktora koji je nadgledao njenu trudnoću. Ona misli da je trebalo da je upozori. Moglo je sve da se završi tako što bi joj oduzeli dete!

BONUS VIDEO

03:11

PORODILA SAM SE ZA 20 MINUTA! Mirka Vasiljević opisala kako je protekao porođaj i otkrila zašto je ćerkici dala ime ANIKA

(Espreso/zena.blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.