DEVOJKA OTIŠLA NA TETOVIRANJE, PA UŽASNO ZAŽALILA ZBOG TOGA: Plakala kao kiša kada je ugledala GROZOTU... (VIDEO)
Plakala zbog tetovaže, Foto: Printscreen/youtube/ TikTok News

neverica

DEVOJKA OTIŠLA NA TETOVIRANJE, PA UŽASNO ZAŽALILA ZBOG TOGA: Plakala kao kiša kada je ugledala GROZOTU... (VIDEO)

Nije očekivala da će ispasti sasvim drugačije

Objavljeno:

Tetoviranje je postalo naša svakodnevica, a usled velikog broja tatu majstora koji baš i nisu stručni, ponekad ono što smo zamislili da nam krasi kožu, postane najveća noćna mora.

Neimenovana tiktokerka iz Amerike, snimila je i objavila video na ovoj društvenoj mreži na kojem se vidi kako plače i kuka na sav glas nakon što je videla šta je dobila na leđima. Umesto lepog leptira kakvog je zamislila, dobila je, kako je rekla, "dečiji crtež".

"Kad ti tetovaža uopšte ne ispadne onakva kakvu si tražio, a ogromna je. Leptir izgleda kao da je upravo izašao iz nekog crtaća, iz dečje bojanke!", rekla je videu koji je u par dana privukao 1,3 miliona pregleda.

"Zapela sam s ovom je***** tetovažom do kraja života. Ne izgleda uopšte kao na slici koju sam mu odnela, a ne znam šta da radim jer je ogromna”, rekla je.

U komentarima je dobila veliki broj reči podrške, ali je bilo i onih koji su joj ukazali na to da je i sama kriva pošto nije reagovala na iscrtane konture.

“Ne razumijem kako iko uspe da dobije lošu tetovažu ako vam je u salonu prvo skiciraju i pitaju vas sviđa li vam se? Zašto im niste jednostavno rekli da vam to ne rade?", pitao je jedan korisnik, na šta je tiktokerka odgovorila da je umetnikov crtež u salonu izgledao dobro, ali je krajnji rezultat bio potpuno drugačiji.

Kako je otkrila pre tetoviranja, nekoliko puta je donosila crtež koji želi na koži.

"Dvaput sam bila u tom istom salonu, kod iste osobe i pokazala mu fotografiju s Instagrama na kojoj je tetovaža cvijeća i leptira koji se penje uz desnu stranu leđa", dodala je.

Ipak, kako je rekla, on joj je u jednom trenutku rekao da ju mora malo "poboljšati" i učiniti tetovažu više svojom', a kako joj je tetovirao leđa, njegov crtež je videla tek kad je završio.

Tetovaža je lepa, ali nije ono što je želela

“Plakala sam cijelim putem kući. To jednostavno nije ono što sam htela", dodala je, priznajući i da je krivica za lošu tetovažu delimično njena, jer nije insistirala da prvo vidi umetnikovu skicu.

Na kraju je dodala i da tetovaža nije toliko ružna, već da nije ono što je ona želela.

BONUS VIDEO

02:14

Reakcija Zorice Markovic na pesmu Karly b*ch

(Espreso/blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.