ZBOG OVOGA JE ZAMRZELA MUŠKARCE: Izašla sa dečkom, a on je ostavio da sačeka i NIKAD se više NIJE POJAVIO (VIDEO)
Rejč, Foto: TikTok printscreen/raychfayce

užas

ZBOG OVOGA JE ZAMRZELA MUŠKARCE: Izašla sa dečkom, a on je ostavio da sačeka i NIKAD se više NIJE POJAVIO (VIDEO)

Veoma ružno ponašanje i krajenje neprijatna situacija

Objavljeno:

Kao i mnogi samci, Rejč Fejs se odlučila da sreću okuša u onlajn upoznavanju, ali već na prvom sastanku ove godine doživela je neviđeno razočaranje.

Zgrožena onim što se dogodilo, Rejč je na TikToku ispričala kako je prošao njen neuspešni sastanak i taj video je brzo postao viralan.

Rejč i muškarac kojeg je upoznala putem aplikacije dogovorili su se da se nađu u sportskom baru i kada je Rejč stigla tamo, momak ju je već čekao.

- Pozdravili smo se i već je sve bilo pomalo čudno. Kad sam ulazila, videla sam znak na kojem je pisalo da pauk dolazi po vaš automobil ako parkirate na njihovom parkingu i počela sam da komentarišem to - kaže Rejč.

Muškarac se potom izvinio i rekao kako je i on parkirao na pogrešno mesto, pa su zajedno preparkirali svako svoj automobil i dogovorili se da nađu drugo mesto za sastanak.

@raychfayce I made a new years resolution to go on one date a month and we’re off to a GREAT start ? #datingdiaries #datingstorytime #storytime #facetimechats #dating #datingapps #hinge #hingedating #lol #fyp #plshelp ♬ original sound - Raych

Nažalost, to je bilo poslednje mesto gde je Rejč videla svog potencijalnog partnera jer kada je izašla napolje iz bara, dobila je poruku koja je glasila:

“Izvini, nisi mi se svidela”. Bila je razočarana i besna što joj se sastanak završio na ovakav način.

- Mrzim muškarce... Našminkala sam se i napravila frizuru za šta? Čak nisam uspela ni da uživam u krilcima koji su bili na meniju - kaže ona.

Poručuje i da je broj muškarca koji ju je ostavio na sastanku izbrisala.

- Ljudi”, ako niste zainteresovani, ako ste pod stresom, ako ste šta god, nemojte pobeći sa dejta kao pas sa repom među nogama. To je odvratno - zaključila je Fejs.

Majke i snajke

02:40

SA NAJVIŠIM OCENAMA OVA PORODICA ZGRABILA POBEDU! Ako ne znate ko je otišao kući sa nagradom od 100.000 dinara POGLEDAJTE OVDE

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.