POJELA 48 OSTRIGA, MLJACKALA I TO SVE KAKO BI PONIZILA DEČKA: Ono što je on uradio nije mogla NI DA SANJA (VIDEO)
48 ostriga, Foto: Printscreen/Tik-Tok/equanaaa

neverica

POJELA 48 OSTRIGA, MLJACKALA I TO SVE KAKO BI PONIZILA DEČKA: Ono što je on uradio nije mogla NI DA SANJA (VIDEO)

Naručivala je tanjir za tanjirom i do kraja sastanka pojela ukupno 48 ostriga

Objavljeno:

Tiktokerka pod korisničkim imenom EquanaB izazvala je puno komentara na društvenim mrežama nakon što je u videu opisala svoje iskustvo sa sastanka u jednom restoranu morske hrane u Atlanti gde nude tuce ostriga za 14.27 evra (15 dolara, tj. oko 1700 dinara).

"Kad je izašao četvrti, gledao me ludo, nije me bilo briga. Morala sam. Bilo je tako dobro", rekla je u videu. Njezin partner naručio je samo piće.

Pojela 48 ostriga
Pojela 48 ostrigafoto: Printscreen/Tik-Tok/equanaaa

Kad je došao račun, on joj je, tvrdi tiktokerica, rekao da ide u WC. No nikad se nije vratio.

"Zašto je rekao da ide u kupatilo i nikada se nije vratio? Ja sam ga čekala. Prošlo je 10, 20, 30 minuta...", rekla je u videu.

Naposletku je sama platila račun koji je iznosio oko 175 evra (oko 20.500 dinara) i poslala svom partneru poruku. Napisala mu je kako je ludo pobeći zbog računa.

"Ponudio sam da te izvedem na piće, a ti si naručila svu tu hranu. Mogu ti vratiti iznos za piće", odgovorio joj je.

Njeni pratioci u komentarima su pisali da s jedne strane razumeju njenu narudžbinu jer ostrige izgledaju jako ukusno, ali drugi smatraju da je baš preterala i nisu je štedeli u komentarima, piše Index.

"Ne znam što je gore, 48 ostiga kao predjelo ili suludo mljackanje", " Doslovno je rekao možemo li se naći na piću, a onda si nastavila da ispijaš pola okeana", "Jedva sam slušao kako si mljackala, pa mogu zamisliti kako je zapravo bilo loše to gledati", "I ja bih pobegao i račun bi bio moja najmanja briga", neki su od komentara.

BONUS VIDEO:DEVOJČICA JE OTIŠLA NA SASTANAK, SAČEKAO JE 4 PUTA STARIJI ČOVEK Raković o zlostavljačima: Ovako uspostavljaju EMOTIVNU kontrolu

07:54

DEVOJČICA JE OTIŠLA NA SASTANAK, SAČEKAO JE 4 PUTA STARIJI ČOVEK Raković o zlostavljačima: Ovako uspostavljaju EMOTIVNU kontrolu

(Espreso/kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.