PUSTILA POŠTARA U TOALET, ONO ŠTO JE OSTAVIO ZA SOBOM JE ZA ZATVOR: Kad je otvorila vrata "OPALILO" ju je po FACI
Žena, Foto: printscreen/tiktok/justcallme_charlotte

PRESMEŠNO

PUSTILA POŠTARA U TOALET, ONO ŠTO JE OSTAVIO ZA SOBOM JE ZA ZATVOR: Kad je otvorila vrata "OPALILO" ju je po FACI

Situacija je baš smešna, ako se ne desi vama

Objavljeno: 11:50h

Snimak Tiktokerke postao je hit na popularnoj mreži! Priča nije najprijatnija, ali je izazvala pometnju. Sve je počelo dolaskom poštara.

Vlasnica profila @justcallme_charlotte, koja govori sa akcentom iz Lidsa, zapitala se kakva je procedura kada radnik Kraljevske Pošte “napravi deponiju” od tuđeg toaleta.

Kako je objasnila, poštar je doneo paket, ali se ubrzo vratio s molbom. “Upitao je da iskoristi toalet. Neću ga odbiti, samo napred”, kazala je svojim pratiocima, čiji broj prelazi 25.000.

Pretpostavila je da ulazi na kratko, ali njega nije bilo. “Pomislila sam da postavlja kamere u moje kupatilo, jer sam paranoična. Bože! Pet minuta kasnije je izašao, a neprijatan miris me opalio po licu”, opisala je bizarnu situaciju.

Poštar se zahvalio sugrađanki: “Hvala puno, želim vam prijatan dan”. Ipak, devojka je ogorčena, prenosi Daily Star. “Čoveče! Napravio je ozbiljno s**** u mom toaletu. Osećam se iskorišćeno”, kazala je.

Snimak je dobio preko 4.000 lajkova, a korisnici su u neverici i uglavnom okreću priču na šalu. “Bar je pustio vodu”, “Zapravo vam je ostavio dva paketa”, “Bolje u vašem toaletu, nego u žbunju”, glasile su neke od poruka.

Kako biste vi reagovali na mestu devojke? Napišite nam u komentarima.

04:29

Milica Polskaya: Nisam sponzoruša, rodila sam mužu četvoro dece!

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.