MESECIMA JE SLUŠALA ČUDNE ZVUKOVE, A ONDA JE VIDELA RUPU ISPOD KUĆE: Samo je krenula da izlazi PRLJAVA RUKA...
Foto: Printscreen/TikTok/ashlyguardino

ŠOK

MESECIMA JE SLUŠALA ČUDNE ZVUKOVE, A ONDA JE VIDELA RUPU ISPOD KUĆE: Samo je krenula da izlazi PRLJAVA RUKA...

Takođe je otkrila da je reč o čoveku koji je zavisnik od droge i koji je pokušavao ranije da živi u kućama stranaca

Objavljeno: 14:44h

Ešli Gardino je podelila neobičnu i nesvakidašnju objavu koja je naišla na veliko interesovanje javnosti. Zbog onoga što joj se desilo morala je da interveniše i policija, a scena sa kojom se suočila mogla je da se vidi samo u horor filmovima.

Objavivši viralni snimak na ovoj mreži ova Tiktokerka je otkrila kako je jedan muškarac mesecima živeo ispod njene kuće. Ova stanovnica Kalifornije je podelila iznenađujući trenutak na Tiktoku kada policija dolazi po čoveka za kojeg je saznala da ilegalno boravi u njenoj kući.

U objavi kaže kako je čula čudne zvuke koji su je probudili i da je primetila "prljavu ruku" koja izlazi iz rupe ispod njene kuće.

- Jezivo je videti kako prjava ruka izlazi iz ove rupe. Ovde mesecima živi čovek- kaže ona u objavi.

U narednom kadru se vide policajci koji čoveku stavljaju lisice oko ruke i kako ga sklanjaju sa imanja. Buka koja ju je probudila mislila je da je uobičajeno za rad u komšiluku, misleći da njen stanodavac popravlja krov koji deli sa verenicom i dvoje dece.

- Zamislite da ste polubudni i vidite ruku, prljavu ruku kako izlazi iz ove rupe?- rekla je profesionalna čistačica, a prenosi independent.co.uk.

U drugim objavama koje je podelila sa svojim pratiocima, gospođa Gvardino je otkrila da je reč o 26-godišnjem muškarcu koji je na uslovnoj slobodi.

Takođe je otkrila da je reč o čoveku koji je zavisnik od droge i koji je pokušavao ranije da živi u kućama stranaca, a čak je živeo ispod kuće prekoputa njene kada je otkriven i vraćen u zatvor.

Ne znam koliko je zapravo bio ovde. Sećam se da smo čuli neko kucanje i zviždanje i različite zvukove koji se čuju u kući, ali bismo to odbacili misleći da je to televizija ili nešto drugo - dodala je ona.

Žena je objasnila kako begunac nije mnogo reagovao i da je bio tih, a uprkos tome što je policija vikala na njega on ju je ignorisao.

Mnogi su se osvrnuli u komentarima kritikujući da je Gvardino širila rasizam jer je aludirala na tamnoputu rasu zbog reči "prljava "ruka.

- Da li je bio belac, crnac ili Meksikanac zapravo nije važno...ruka mu je bila prljava i zato sam nazvala ruku prljavom- rekla je ona u sledećoj objavi.

Neki od Tiktokera su se osvrnuli na celu situaciju rekavši da pored toga što je zastrašujuća izgleda i tužno poručivši da se treba bolje brinuti o onima koji su bez doma i na ulici.

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.