DEVOJKE NA METI NOVIH TIK TOK TRENDOVA: Ovo NIJE ZA ŠALU, prestanite da radite TAKVE STVARI (VIDEO)
Foto: Printscreen TikTok/farmerwill_

užas

DEVOJKE NA METI NOVIH TIK TOK TRENDOVA: Ovo NIJE ZA ŠALU, prestanite da radite TAKVE STVARI (VIDEO)

Ovo nikuda ne vodi, zaista je besmisleno!

Objavljeno:

Takozvani "prenkovi" na TikToku postaju iz godine u godini globalni trendovi, a šale s lažnim prosidbama su oni koje su trenutno aktuelne na ovoj društvenoj mreži i ljudi su u neverici.

Naime, sve veći broj muškaraca pred kamerama prosi svoje devojke, nakon čega im, kada oduševljenje prođe, objasne da je ipak sve bila šala. Ovakav trend, smatraju pre svega devojke, da nije dobar po ljubavne veze.

Prošenje
foto: Printscreen TikTok/farmerwill_

"Dečko me lažno prosi tokom svakog romantičnog putovanja da ću, ako me ikada bude stvarno i zaprosio, pomisliti da se i tada radi o šali", izjavila je fitnes instruktorka Fiona Simpson u jednom od svojih TikTok videa, inače poznata po tome da je partner uvek kada prave video, lažno prosi, sa sve spuštanjem na jedno koleno.

Takođe, muškarac koji je na TikToku poznat pod imenom "Farmer Wil", napravio je nekoliko videa do sada u kojima svoje prosidbe sprovodi na nasumično odabranim devojkama koje sretne na ulici.

Vodeći druga sa sobom koji sve snima, Wil na ulici zaustavlja nepoznate devojke, i na kolenima pita ono čuveno "hoćeš li da se udaš za mene". Njegov poslednji video u kome lažno prosi nepoznatu devojku pregledan je 5,4 miliona puta.

@farmerwill_

I think if i carry on fake proposing- she wont belive me when i do

♬ Summer Background Jazz - Jazz Background Vibes

"Mislim da mi prava devojka, ako nastavim s lažnim prosidbama, zapravo neće verovati kada odlučim da je verim stvarno" napisao je on u viralnom videu.

Nažalost, on nije jedini koji se šali na ovaj način jer video snimci lažnih prosidbi kruže društvenim mrežama, a mišljenja korisnika su, i te kako, podeljena - gde većina nije oduševljena.

"Da li sam ja jedini koji misli da je ovo smešno", "Samo vežba za pravu stvar", bili su pozitivni komentari.

A onda su usledili i oni u većini, negativni komentari.

"Ovo nije šala. Bila bih jako ljuta", "Ovo je za mene crvena zastavica, ne šali se sa mojim osećanjima", "Činjenica je da on misli da je prosidba šala govori dosta o njemu" glasili su komentari onih koji ovaj trend definitivno ne podržavaju.

00:00

MAJKE I SNAJKE S04E40

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.