MLADOŽENJINA DRUGARICA DOŠLA NA SVADBU U STAJLINGU O KOM SU SVI PRIČALI: Mlada iskupela od besa, da li je moguče
Foto: Printscreen/Tik-Tok/drobach

DRAMA

MLADOŽENJINA DRUGARICA DOŠLA NA SVADBU U STAJLINGU O KOM SU SVI PRIČALI: Mlada iskupela od besa, da li je moguče

Snimak je objavljen i pod popularnim TikTok heštegom #GirlInTheWhiteDress, gde je imao više od 537.000 pregleda

Objavljeno:

Nekoliko trenutaka pre nego što je prošetala do oltara na svom venčanju sa temom „Super Mario“ u Malibuu, buduća mlada je ugledala prijateljicu svog verenika u haljini beloj kao njena venčanica, a priču je na TikTok podelila njena prijateljica i time izazvala pravu lavinu komentara osude.

Video koji je postavila brzo je postao viralan. Na njemu se vidi žena koja je na nedavno venčanje došla u belom. Udata majka četvoro dece, Lana Kaufman, nosi dvodelnu haljinu boje „mleka“ sa puf rukavima ukrajinske modne kuće Gasanova, sa kratkim topom i prorezima do sredine butina.

@drobach Reposting my viral dress video, story time coming today #whitedress #girlinwhitedress #malibu ♬ original sound - Kristina Drobach

Snimak je objavljen i pod popularnim TikTok heštegom #GirlInTheWhiteDress, gde je imao više od 537.000 pregleda, a mnogi su odmah osudili ženu, napisavši da „ne poštuje mladu” i da je „očigledno zavisna od pažnje”.

U sledećem videu pod nazivom „vreme za priču“, autorka posta je objasnila kako je bela haljina koju je Kaufman nosila privukla pažnju svih svatova, a neki su čak pomislili i da se tog dana udaje.

- Svi su pričali o dami u toj haljini, a jedan od radnika iz bara je prišao mom vereniku i pitao ga da li je to mlada - rekla je ona u svojoj objavi koja je prikupila neverovatnih 3,1 milion pregleda, a Tiktokeri su se odmah razbesneli i počeli da jed nazivaju 'nepromišljenenom ženom'.

- Nekoliko ljudi ju je pomešalo sa mladom - nastavila je ona i dodala da su i majka mlade i još jedna gošća nosile belo, ali je kao najneprikladniju izdvojila haljinu koju je nosio Kaufman.

- Iz daleka je izgledala baš kao mlada - zaključila je ona i dodala da je i 'prava' mlada, sa kojom se druži skoro deset godina, zgrožena njenim izborom. Ipak, kaže ona, par je odlučio da ne diže pometnju oko odeće na svom venčanju jer bi to pokvarilo utisak mirne ceremonije koju su želeli. A nakon besa koje je objava izazvala, Kaufman (dama u belom) je bila prinuđena da otvori svoj TikTok profil i na njemu brani svoj izbor odeće.

- Izabrala sam belu među četiri boje koje par navodi u 'dress code', odnosno četiri koje su dozvoljene - objasnila je ona, ali ni to neke nije umirilo, pa su nastavili da vređaju ženu. „Znala si šta radiš“, napisao je jedan korisnik. „Hoću samo da znam šta ti je mlada uradila", dodala je još jedna, a neki onlajn korisnici su joj "dijagnostifikovali" razne mentalne poremećaje zbog njenog modnog izbora.

- Vi ste bukvalno psihopata - napisala je jedna osoba.

Bonus video: Svadba Đanijevog sina

00:10

Svadba Đanijevog sina

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.