OVAKVO STVORENJE DO SADA NISTE VIDELI, A NISTE NI MOGLI: Australijanci TVRDE da ne postoji, evo šta je ISTINA
Buba, Foto: Printscreen/ TikTok/dipteracontrol

jezivo

OVAKVO STVORENJE DO SADA NISTE VIDELI, A NISTE NI MOGLI: Australijanci TVRDE da ne postoji, evo šta je ISTINA

Sigurno vam se nekad u životu desilo da vidite jezivo stvorenje u stanu, neku veliku bubu posle koje niste noćima mogli da spavate, mileći da je još neka tu negde u blizini

Objavljeno: 11:58h

Komentari jednog videa u kome smo pronašli najodvratniju bubu na svetu, pokušali su da rasprave da li je ovo stvorenje pravo ili samo specijalni vizuelni efekti sa kojima se neko igrao kod kuće, i to uradio vraški dobro.

Na video snimku vidimo nešto što liči na čauru, iz koje samo što se nije izlegao vanzemaljac. Voleli bismo svi da je ovo čaura nekog leptira, ali nažalost nije. Iako autor kaže da je smrtonosna, da li mu treba verovati?

U komentarima su ljudi pokušavali da razluče šta je ovo, i dok su neki tvrdili da su viđali bubu ili stvorenje ranije, drugi su bili sigurni da su u pitanju specijalni efekti.

U opisu ovog videa nismo mogli da otkrijemo mnogo osim što je autor šaljivo napisao "Spalitikućudotemelja buba" (spaliti kuću do temelja buba). Možda ne bismo spalili celu kuću, ali bismo svakako više voleli da spalimo taj ćošak nego da je uklanjamo na bilo koji način

Da li je pravo stvorenje ili su specijalni efekti procenite sami:

S obzirom na to da nam je u slikovnoj pretrazi Google izbacivao isključivo izvore sa istog snimka, verujemo da je ovo stvorenje samo deo specijalnih efekata. Neko se lepo zabavljao.

Bube za ljudsku ishranu: Larve brašnara bogate aminikiselinama:

02:01

Bube za ljudsku ishranu: Larve brašnara bogate aminikiselinama

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.