"MISLIM DA SU SE U SVLAČIONICAMA...": Poznata MANEKENKA oplela o FUDBALERIMA, pazite ŠTA JE REKLA (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/raquelreitx

SVE JE OTKRILA

"MISLIM DA SU SE U SVLAČIONICAMA...": Poznata MANEKENKA oplela o FUDBALERIMA, pazite ŠTA JE REKLA (VIDEO)

Poznata manekenka otkrila kako fufbaleri flertuju

Objavljeno: 13:42h

Španska manekenka i uticajna osoba na društvenim mrežama tvrdi da fudbaleri koriste šifrovane poruke da flertuju sa ženama na društvenim mrežama.

Rakel Rejt, koja ima više od 500.000 pratilaca na Instagramu, kaže da je primetila da fudbaleri koriste istu taktiku kada pokušavaju da razgovaraju sa njom i drugim uticajnim osobama, što pretpostavlja da su se svi profesionalni igrači univerzalno prihvatili.

- Mislim da su se u svlačionicama otvoreno dogovorili kako da to urade. Svi rade istu stvar. Šalju emodžije „vatra“, ali ne reaguju na stori. Ako im ne odgovoriš, oni to brišu. Uvek isto - rekla je Rajtks u emisiji El Podcast de Druni.

@raquelreitx

Ay hola ? detalles de look en mi ig raquelreitx

♬ sonido original - 24:24

Rakel je rekla da fudbaleri moraju da koriste tako pojednostavljeni metod jer, zbog svog statusa slavne ličnosti, verovatno ne moraju toliko da se trude da bi dobili odgovor. Kao dodatna prednost, ako tehnika ne funkcioniše, postoji mala opasnost da budete izloženi ili javno osramoćeni jer se „vatreni“ emoji mogu tumačiti na više različitih načina, za razliku od pisanih reči.

- Nikada nisam bila sa ljudima sa društvenih mreža. U stvari, one sa kojima sam bila, sretala sam i ranije uživo pre nego što smo komunicirali onlajn. Nisam dobra u tome. Nikada nisam imala ništa sa fudbalerom. Ne privlače moju pažnju. Pogotovo sa ovim nezanimljivim pokušajima da navedu žene da razgovaraju sa njima. Nije mi to privlačno - objasnila je ova lepotica.

Bonus video:

02:27

GOCA TRŽAN IZNENADILA IZJAVOM: Muž i ja svuda idemo zajedno, povešće me i u švaleraciju (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.