JEZIVA BORBA PITONA I OVE ŽIVOTINJE ZAPREPASTILA JE DVA MLADIĆA: Glavno pitanje je bilo KO JE POBEDIO (VIDEO)
Gušter i zmija u borbi, Foto: Printscreen/ TikTok/ wild_animals_vid

NIJE ZA OSETLJIVE

JEZIVA BORBA PITONA I OVE ŽIVOTINJE ZAPREPASTILA JE DVA MLADIĆA: Glavno pitanje je bilo KO JE POBEDIO (VIDEO)

Ovaj video je uznemirio mnoge gledaoce TikToka, na njemu se krvavo bore dve zveri iz divljine

Objavljeno:

Ako ste se ikada pitali kako bi izgledalo ako biste stavili guštera i zmiju u ring, e pa danas ćete dobitiodgovor. S tim što je na ovog guštera i na ovu zmiju neko stavio dupli klik i uveličao ih za dovoljno puta da obe životinje mogu bez problema da ubiju čoveka.

Svi ste čuli za čuvenog komodo zmaja, iako su se gledaoci ovog videa prevarili misleći da je na njemu komodo zmaj u borbi sa pitonom, jedan korisnik društvene mreže TikTok nas je ipak razuiverio. Nismo znali da postoji više vrsta ogromnih guštera, ali u pitanju je navodno podvrsta ovog poznatog giganta.

Bilo kako bilo, borba je dugo trajala, i nas iskreno čudi što očevici nisu umešali na neki način i spasili obe životinje, ali kada malo bolje razmislimo, apsolutno je i bilo bolje za njiove živote, jer se ne zna koja je zver krvoločnija.

Sledeći video gledaćete na sopstvenu odgovornost, šta mislite ko je pobedio?

Piton svakako nije imao šanse, naime ovaj ogroman gušter je pored svoje veličine i vrlo otrovan, čak i bez borbe, nakon ujeda, zmija bi umrla posle nekoliko dana.

Piton nije zmija otrovnica, na sreću, ali osim ako ih neko ne drži kao ljubimce, njih nema u Srbij. Ali postoje otrovnice, koje možete naćalost pronaći u svojoj kući.

Zmija u centru Beograda (BONUS VIDEO):

00:17

Zmija u centru Beograda

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.