OVA MAČKA JE NAUČILA LEKCIJU ŽIVOTA: Umalo da napravi DAR MAR, o reakciji VLASNIKA BRUJE SVI (VIDEO)
Mačka, Foto: Printscreen/ Tiktok/ funnyanimals497

presmešno

OVA MAČKA JE NAUČILA LEKCIJU ŽIVOTA: Umalo da napravi DAR MAR, o reakciji VLASNIKA BRUJE SVI (VIDEO)

Pre nego što pretpostavite bilo šta, znajte mačke su uvek pobednici

Objavljeno: 13:07h

Možemo da pričamo do sutra da je ukus subjektivna stvar, ali niko ne može da nas ubedi da životinje nisu najslađa i najsmešnija stvar na svetu. Čak i kada sve krene naopako, sigurni smo da, ukoliko imate ljubimca, uvek uspe da vas nasmeje.

Bio to pas ili mačka, svaki ljubimac ima svojke "biserne" situacije u kojima ne možemo da se zaustavimo koliko su blesavi i smešni. Vlasnik jedne mačke nas je ponovo uverio u to, snimivši svoju mačku za TikTok.

Mačke su generalno neposlušne životinje nad kojima nikada nećete imati kontrolu kao nad psima. Čak i kada ih opominjete i učite da nešto ne treba dok su male, one se prvo posvađaju sa vama iako eventualno nauče.

Mačka iz ovog videa je htela da testira granice do kojih sme da ide, ali je nakon vrlo šaljive ilustracije, šta će se desiti ukoliko ne bude pratila pravila kuće, odustala i vratila sve na svoje mesto. Evo kako je to izgledalo, mislimo da ćete se fino nasmejati:

Svi koji imaju mačku znaju da one rade istu stvar svaki put, kod njih nije prosto "poslušaću" već preispitaću, i nemamo na šta da se ljutimo, na taj način nam ulepšavaju dan.

Uživajte u šaljivom videu!

MEDVEDI UROŠ I MIŠA IZ BEO ZOO VRTA PREDVIDELI DO KAD ĆE TRAJATI ZIMA! Ovako su otac i sin reagovali kad su izašli iz svog brloga:

02:09

MEDVEDI UROŠ I MIŠA IZ BEO ZOO VRTA PREDVIDELI DO KAD ĆE TRAJATI ZIMA! Ovako su otac i sin reagovali kad su izašli iz svog brloga

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.