OTIŠAO JE U HOLIVUD I ZANEMEO OD JADA I BEDE: Jeza će vas proći od prizora na čuvenom Bulevaru slavnih! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Tiktok/thestreetsofhollywoodž

morate znati

OTIŠAO JE U HOLIVUD I ZANEMEO OD JADA I BEDE: Jeza će vas proći od prizora na čuvenom Bulevaru slavnih! (VIDEO)

Svi maštamo o Holivudu i o glamuru koji on nosi, ali razuverićete se i razočarati za samo nekoliko sekundi

Objavljeno: 18:43h

Kada pomislimo na svetske zvezde prva asocijacija nam je njihov glamurozan život i svetlicavi sjaj koji krije Holivud.

Oni koji su imali priliku da ga posete najčešće su puni utisaka zbog duha koji Holivud nosi, međutim, iako se mnogima čini da u njemu poznati hodaju bukvalno po biserima, realna situacija je daleko od takve.

U zabludi su mnogi koji misle da ovaj grad, pored glamura, krasi i izuzetna čistoća i da se beskućnici na tamošnjim ulicama ne mogu sresti. Naime, u jednoj TikTok objavi, korisnik je razbio sve stereotipe i uverenja koja važe za centar svetske filmske industrije i bez cenzure pokazao kako u stvari izgleda život u njemu.

U kratkom videu-snimku, Tiktoker je šetao ulicama Holivuda i bio zaprepašćen šta je sve na tom putu video. Tako je na ulicama bilo smeća i otpada, razapetih šatora prosjaka i beskućnika koji su ležali i spavali na trotoarima. Na drugim snimcima na profilu "ulice Holivuda" kreator objava je podelio da se umesto glumaca ovde mogu pre videti otpad i stari nameštaj koji čekaju na odvoženje. Te scene su zaprepastile sve redom.

- Holivudska šetnja srama -

- Nikada ovo nismo videli u realnim šouima, oni te nateraju da misliš kako je to glamurozno i mesto iz snova za život -

Šokirani korisnici mreža su naveli i kako bi svuda trebalo da bude rešen problem beskućnika, a naročito u gradovima koji prezentuju kulturu. Pojedinci su komentarisali kako su im predrasude o čistom i luksuznom gradu bile srušene pre mnogo godina kada su posetili taj grad i da ni tada nije izgledao onako kako su ga predstavljali u filmovima.

Većina se složila da je to velika sramota za Holivud, ali i čitavu Ameriku jer će tako izgubiti svoje turiste koji tamo odlaze isključivo zarad imena i svega onoga što se za njega vezuje.

04:38

KOMŠIJE GA ZOVU IVO CAR: Milanovčanin je svom selu poklonio, ni manje, ni više nego Holivud!

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.