OSTAVIKA JE DECU 5 MINUTA SAME A ONDA JE DOČEKAO KOŠMAR: Ovu scenu NI NAJGIREM NEPRIJATELJU ne bi poželela (VIDEO)
Farba, Foto: Printscreen/Tiktok/santi1andbenji2

nećete verovati!

OSTAVIKA JE DECU 5 MINUTA SAME A ONDA JE DOČEKAO KOŠMAR: Ovu scenu NI NAJGIREM NEPRIJATELJU ne bi poželela (VIDEO)

Ukoliko imate malu decu jasno vam je kakav su haos u stanju da naprave, ali sigurno ovu scenu niste još videli!

Objavljeno:

Svaki roditelj zna kako je imati malu decu i da ih gotovo nikada ne možete ostavite same da ne bi napravili neki haos, ali kada se to desi to izgleda ovako:

Naime, ona je na TikToku podelila urnebesan snimak na kome je pokazala šta se dogodilo nakon što je ostavila svoje blizance da se sami poigraju dok ona završi neke kućne poslove. Kada je posle nekoliko minuta provirila u sobu mališana, imala je šta da vidi!

Dečaci su doslovce urnisali sobu i napravili haos neviđenih razmera! Ne samo što su braća razbacala igračke i garderobu po sobi, već su se dokopali i kantice crne boju kojom su potom "ulepšali" itison, podove, celo kupatilo, pa i sebe same.

@santi1andbenji2 Cuando este todo calmado y tienes gemelos corre por que tanta tranquilidad no es normal #desastre#gemelos ♬ Oh No - Kreepa

Braća su bukvalno uništili sobu crnom bojom, koja nema gde nije završila, a i sami su se toliko zaprljali da ih je otac odmah ubacio u kadu. Jedan dečak se smejao čitavoj situaciji, dok je drugi histerično plakao.

Bilo kako bilo snimak je animirao publiku - pregledan je biše od 8 miliona puta i izazvao je brojne reakcija, a mnoge roditelje ovo je podsetilo na neku od avantura sa njihovom sopstvenom decom.

06:24

PETER BAJER

(Espreso/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.