ZABAVA SE PRETVORILA U HOROR PRIČU: Drugarice iznajmile kuću pa našle KAMERU U KUPATILU, sve je snimljeno
ilustracija, Foto: Profimedia

au

ZABAVA SE PRETVORILA U HOROR PRIČU: Drugarice iznajmile kuću pa našle KAMERU U KUPATILU, sve je snimljeno

Kako je jedna od njih bila je uverena da ih neko sve vreme posmatra, njene sumnje koje su mnoge pristune drugarice nazvale "ludačkim", ubrzo su se pokazale kao istinite

Objavljeno:

Koliko ste puta prilikom isprobavanja odeće u kabinama butika ili tokom boravka u hotelu pomislili na kratku horor priču - "šta ako me baš sada neko posmatra preko skrivene kamere?". Nešto tako desilo se jednoj Tiktokeri koja se sa drugaricama našla na rođendanskoj zabavi u jednom hotelu.

Naime, tiktokerka Kenedi je na svom profilu objavila jezivu priču o tome šta se dogodilo njoj i njenim drugaricama u kući koju su nedavno iznajmile kako bi proslavile 30. rođendan jedne od 15 devojaka.

Kako je jedna od njih bila je uverena da ih neko sve vreme posmatra, njene sumnje koje su mnoge pristune drugarice nazvale "ludačkim", ubrzo su se pokazale kao istinite.

"U kući je bilo 15 devojaka. Jedna od naših drugarica je rekla: 'Ljudi, stvarno sam paranoična, osećam se kao da su kamere u kući'. Mi smo joj, onako u euforiji slavlja rekli: 'Devojko, previše si gledala TikTok, u ovoj kući nema kamera, samo dramiš'", objasnila je tiktokerka u svom videu.

Sumnje se ostvarile - kamere su u kući

Međutim, devojka je verovala svom osećaju, te počela da istražuje kuću u kojoj se se našle.

"Izvadila je lampu i krenula da istražuje. Pretražila je svaku glavu tuša, sve okvire za slike, kvake... Tada je našla kameru uperenu direktno prema tušu", otkrila je ona u svom videu.

Potom je u svom video snimku podelila i fotografiju utičnice u kupatilu koja je bila okrenuta tačno prema tušu a zumiravši donju utičnicu, otkrila je mini kameru skrivenu u jednom od zubaca.

@kennedyallegedly On #CTV last night to talk about the hidden camera situation ?‍? #airbnb #creepy #girlstrip #ctvvancouver ♬ original sound - kennedy

"Razne sramotne stvari"

"Izbezumile smo se i pozvale policiju", ispričala je ona, dodajući da su odmah napustile kuću, a policajci su im javili da su dobili kamere i da ih šalju na analizu.

Tiktokerka je ispričala kako je njoj i njenim drugaricama laknulo kada su saznale da su kamere zaplenjene, ali i da se brine da li su kamere snimile "razne sramotne stvari" koje su radile.

Snimak je prikupio 6.1. milion pregleda i nešto više od 500.000 lajkova, a devojka je za kraj poručila svima da uvek provere da li su bezbedni prilikom svog boravka na mestima koje posećuju prvi put.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.