ZAMOLILA SUPRUGA DA USLIKA POROĐAJ, SVE ŠTO JE ŽELELA JESU LEPE USPOMENE: Ono što je on uradio je URNEBESNO (VIDEO)
Nikol, Foto: wPrintscreen TikTok/nicoleaatkinson

neverovatno

ZAMOLILA SUPRUGA DA USLIKA POROĐAJ, SVE ŠTO JE ŽELELA JESU LEPE USPOMENE: Ono što je on uradio je URNEBESNO (VIDEO)

Novopečena mama podelila je urnebesnu fotografiju koju je njen muž napravio dok je bila na porođaju, za koju tvrdi da će zaista sve nasmejati

Objavljeno:

Naime, Nikol, @nicoleaatkinson, zamolila je svog supruga da napravi slatke fotografije kako bi obeležila taj trenutak, ali snimljena fotografija pokazala je nešto sasvim drugačije od onoga što je ona zamišljala. U videu na TikToku, Nikol je objasnila kako njene fotografije nisu baš idealne, uprkos tome što je od svog supruga tražila da lepo zabeleži ove trenutke, piše The Sun. Kako tvrdi, posebno će ih jedna fotografija nasmejati kada budu pokušavali da se prisete rođenja sina. Kada je video počeo, Nikol je sedela u automobilu i gledala u kameru i pravila smešne face. - Kažete svom mužu da slika slatke dok ste na porođaju - pročitajte naslov unutar videa.

Trenutak kasnije, tu je fotografija na kojoj Nikol sedi u bolničkom krevetu i tupo zuri ispred sebe, dok neko sedi pored nje i teši je. Zanimljivo je da ona uopšte nije u prvom planu slike, već je samo mutna stvar u pozadini. Nije bila prikazana u najboljem svetlu i nije izgledala tako slatko koliko je želela. Ono što je zauzelo centralno mesto na fotografiji bila je šoljica kafe iz kafića, koja je bila ispružena ispred kamere i delimično prekrivala njeno telo. Na sreću, par je to iskoristio kao šalu, a ona je na snimku napisala da će fotografija biti urnebesna zauvek. Mnogi su se nasmejali, a neki su u komentarima podelili svoja iskustva. – Moj muž je totalno zaboravio da fotografiše rođenje našeg poslednjeg deteta – podelila je jedna korisnica. - Slatko je! - prokomentarisao je drugi. - Ovo je urnebesno - dodao je treći korisnik.

(Espreso/NajŽena/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.