KRENULA JE DA UĐE U MORE, A ONDA JE VIDELA JEZIVO STVORENJE: Za dlaku je izbegla TRAGEDIJU, isplivao i SNIMAK
Žena, Foto: Printscreen/TikTok/fishingfins

a joj

KRENULA JE DA UĐE U MORE, A ONDA JE VIDELA JEZIVO STVORENJE: Za dlaku je izbegla TRAGEDIJU, isplivao i SNIMAK

Žena je uspela brzom reakcijom da izbegne napad ajkule i da se vrati nazad, odnosno da se izdigne sa stepeništa i da sedne na brod

Objavljeno: 13:58h

Jedna žena je krenula da ulazi u vodu da bi ronila i u poslednjem trenutku je pogledala u vodi šta se dešava jer je na nju naletela velika bela ajkula koja je otvorila usta i krenula da pojede ženu.

Žena je bila na manjem brodu i spremila se za ronjenje. Stavila je peraja, masku i krenula je da se spušta u vodu. Da nije sasvim slučajno spustila glavu u vodu da proveri šta se dešava ispod površine mora, ne bi bila živa. Ona je okretala glavu i u poslednjem trenutku je ugledala veliku belu ajkulu koja je krenula ka njoj.

Žena je uspela brzom reakcijom da izbegne napad ajkule i da se vrati nazad, odnosno da se izdigne sa stepeništa i da sedne na brod. Ajkula je izbacila glavu iz vode sa široko otvorenim ustima. Ova neverovatna situacija je i zabeležena, a objavljena je i na TikToku, piše Dejli Star.

Nije poznato gde se ovo tačno dogodilo kao ni datum ovog događaja. Video na TikToku ima za kratko vreme veliki broj pregleda, mnogi korisnici ove društvene mreže su i dalje u šoku.

Jedna osoba je napisala “Dame i gospodo, predstavljam vam najsrećniju osobu na svetu”, dok se druga nadovezala “Bio bih preplašen i traumiran okeanom do kraja svog života”.

(Espreso/Dejli Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.