DEČKO JOJ PRENEO BOLEST NAKON ŠTO JOJ JE URADIO OVO! Dobila je PLIKOVE, I TO NA NEZGODNOM MESTU! (VIDEO)
Foto: Printscreen

jezivo

DEČKO JOJ PRENEO BOLEST NAKON ŠTO JOJ JE URADIO OVO! Dobila je PLIKOVE, I TO NA NEZGODNOM MESTU! (VIDEO)

Devojka otkrila kako je od poljupca dobila herpes, koji joj je ostavio bolne plikove

Objavljeno: 13:53h

Herpes Simpleks je virusna infekcija kože i sluzokože koja kada se jednom aktivira, može ponavljati više puta u toku života. Postoje dva tipa ovog virusa, tip 1 i tip 2. Tip 1 je češći i javlja se na licu i usnama, dok je tip 2 genitalni herpes i zahvata polne organe.

Virus se najčešće prenosi sa zaražene osobe koja nema nikakvih simptoma direktnim dodirom ranice, to jest mehurića koji nastaju kao posledica infekcije. Inficirana osoba ga može preneti na drugu osobu upotrebom zajedničke čaše, četkice za zube, peškira ili običnim poljupcem.

Upravo to se dogodilo i jednoj devojci, koja umesto da uživa sa dečkom, sada ima problem sa bolnim ranicama, kako po licu, tako i po rukama. Ona je njeno stanje podelila na društvenoj mreži TikTok, kako bi i drugi videli moguće posledice:

- Kada ti prvi dečko koga poljubiš za godinu dana, prenese herpes - napisala je Kem, koja je potom u komentarima objasnila da je njena reakcija poprilično ozbiljna i da ljudi uglavnom imaju blaže simptome, kao i da dečko koji joj je preneo, nije ni znao da ga ima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.