NAJGORI OTAC NA SVETU: Jaukao je na sav glas dok se ona porađala, bila mu je NEUDOBNA! (VIDEO)
Foto: Profimedia

ISPOVEST!

NAJGORI OTAC NA SVETU: Jaukao je na sav glas dok se ona porađala, bila mu je NEUDOBNA! (VIDEO)

Dok se ona ona mučila za vreme porađanja on je bio nepristrasno bezobrazan.

Objavljeno: 17:58h

Džordžina Derveks iz Australije je rodila srećnog, zdravog dečaka početkom ove godine. A u jednom videu na TikToku se prisetila šokantnih izjava svog dečka, taj snimak je kasnije postao jako viralan sa više od 4 miliona pregleda.

Ali, treba imati razumevanja prema muškarcima koji prisustvuju porođaju, deo Džordžinih pratitelja smatra da za drskost njenog dečka ne postoji opravdanje i da je prešao granicu dobrog ukusa. Drugi su mu bili blagonakloni i smatraju da je vrlo duhovit.

Dok se ona mučila rađajući dete i ne osećajući vlastite noge, on se žalio da mu je WC šolja u toaletu neudobna za noge. Dalje je komentarisao kako jedva čeka da se istušira čim sve završi, a ona se našalila: "U redu, sledeći put ti rađaj dete."

Nakon što je njihov sin došao na svet, njen dečko, koji je pokušavao pružiti podršku, uzviknuo je: "Uspeli smo, dušo", a ona ga je ispravila: "Ne, ja sam uspela." Takođe joj je rekao da je dečak jako težak, a ona je promislila kako to ona najbolje zna jer ga je 9 meseci nosila u utrobi.

@georgia.devereux

but was I being a sweet girl? absolutely not

♬ Sweet Giirrrrllll face beat x Father Philis - Phil

Novopečeni tata žalio se kako je umoran i pospan jer je probdio celu noć, premda je ona prošla to što i on i povrh svega trudove i bolove koji su trajali satima. Ona naravno ima i jedan za njega kompromitirajući dokaz – fotografiju na kojoj se vidi da on drema pored sina.

Neki korisnici TikToka ostali su zapanjeni komentarima koje joj je dečko dao, a netko je napisao: "Devojko, tako mi je žao. Zaslužuješ bolje."

"Ja sam besna", primetila je jedna korisnica.

"Oh, tako mi je žao što nema nimalo empatije", dodao je netko.

Bilo je i onih koji su videli smešnu stranu videa, a najviše su se šalili sa tim što je on ležao u krevetu i držao bebu na jednoj od fotografija, dok ona stoji na nogama.

Džordžija je odgovorom potvrdila da je ipak ponosna na njega zbog sjajnog pristupa za vreme porođaja potvrdivši da je celo vreme pokušavao nasmejati i opustiti da bi joj bilo lakše.

(Espreso/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.