PRONAŠLA ISKORIŠTENI PERZERVATIV U OČEVIM KOLIMA: U pitanju je bila njena BLISKA prijateljica (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/autumnankerichh

SKANDAL

PRONAŠLA ISKORIŠTENI PERZERVATIV U OČEVIM KOLIMA: U pitanju je bila njena BLISKA prijateljica (FOTO)

Outom Auterih, 21, iz Oklahome-SAD, je rešila da za praznike poseti svog oca, kako bi se malo opustila od svakodnevnih obaveza.

Objavljeno:

Odlučila je da ulepša vikend, pa je sa sobom povela i svoju najbolju drugaricu, koja je joj je u sekundi odmor pretvorila u pravi pakao!

Ali u toku njihovog zajedničkog odmora, devojka je primetila jako čudnu stvar, naime na patosnicama očevih kola pronašla je iskorišćeni kondom, normalno pošto su njih troje sami provodili vreme zajedno, brzo je spojila dva sa dva i shvatila šta se desilo.

tiktokerka
foto: Printscreen/TikTok/autumn.ankerich

Izgleda da joj drugarica i nije toliko dobra, odnosno, njen otac nije sam proveo noć, dok je Outom mirno spavala, već su se njih dvoje potajno iskrali do njegovih kola i preko noći izgoreli u strasti.

Nakon što se suočila sa istinom, drugarica joj je priznala da su se ona i njen otac samo ljubili, kako Outom prenosi.

Drugarica je čak pokušala i da je napravi ludom!

Prema njenim rečima, nakon pitanja zašto se iskorišćeni kondomi nalaze u kolima njenog oca, najbolja drugarica ju je ubeđivala kako je ona sve to samo loše sanjala.

Da to nije sve dokazuje i činjenica da se najbolja drugarica, nekoliko dana nakon skandala na društenoj mreži Instagram pohvalila kako je spavala sa njenim ocem.

Nakon što je podelila ovu bizarnu priču na svojim duštvenim mrežama, Outom je postala neverovatno poznata, skupivši čak više od 200.000 lajkova na svojoj objavi.

Korisnici su je mahom zapitkivali, kako može da bude toliko sigurna da je to bio njihov kondom, Outmn je izjavila, da su te večeri bili jasni znakovi, koji su je samo upozoravali, o njihovom "prikrivenom flertu".

"Emocionalna šteta" kako glasi jedan od komentara, aludirajući na pakao od odmora koji je devojka doživela.

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.