SNIMAK IZ DRUGOG UGLA: Evo kako je zaista reagovala Smitova ŽENA na opaljeni šamar (VIDEO)
Vil i Jade Smith, Foto: Printscreen/youtube/GuardianNews

hit dana

SNIMAK IZ DRUGOG UGLA: Evo kako je zaista reagovala Smitova ŽENA na opaljeni šamar (VIDEO)

Nakon što je ceo svet obišao snimak na kom Will Smith udara voditelja sa dodele Oskara, Chrisa Rocka, zbog gnusnog komentara na račun zdravlja njegove žene, sada konačno možemo videti i reakciju Jade Smith na celokupni skandal.

Objavljeno: 14:23h

Snimak na kom vidno isprovociran glumac Will Smith udara američkog komičara Chrisa Rocka, do sada, nema na kojoj društvenoj mreži nije osvanuo.

Oscar
foto: Printscreen/youtube/GuardianNews

Pa tako je ujedno snimak pokrenuo i lavinu komantara kao i brojna nagađanja o tome da li je ceo skandalozni događaj samo dobro isceniran ili će pak poznati glumac ipak snositi neke posledice.

Podsetimo, Willova reakcija bila je izazvana Chrisovim komentarima na račun zdravstvenog problema njegove žene-Jade, koja boluje od alopecije.

Vil Smit
foto: Profimedia

Sada je u javnosti procureo i snimak na kom se vidi i reakcije Jade Smith nakon što je Will na sceni nasilno udario komičara. Iako se ne zna ko je tačno snimio Jedinu reakciju iz publike, jasno je da se ona tokom Willovog vraćanja na mesto očevidno glasno smejala celoj situaciji. U momentu kada nakon toga komičar Chris Rock ipak uspe da spasi večer kao odlični profesionalac, Jade se naginje ka bini, gde osmehom i glasnoglasnim tapšanjem nastavlja veče.

Podsetimo, Wilova reakcija je nastala usled neslane šale komičara na račun ćelavosti njegove supruge.

"Puno me ljudi ispituje, zašto nosim turbane. Zapravo, nisam pričala o tome. Niti je jednostavno govoriti o tome, ali hoću. Tuširala sam se jedan dan i primetila sam da imam dosta pramenova u svojim rukama. Pomislila sam 'O moj Bože, da li ja to ćelavim?'. I to je bio jedan od onih trenutaka u životu žene, kada se potreseš do smrti od straha. Zato sam odlučila da se ošišam i ne nameravam da prestajem." Izjavila je, tada, Jade Smith. U pitanju je naime, autoimuna bolest do koje dolazi kada imunloški sastav napada folikule dlake. Zbog toga će nekima kosa opadati neprimetno dok će se kod drugih odraziti i na čitave pramenove.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.