DOK BOMBE LETE, UKRAJINCI RADE OVO: Isplivao SNIMAK IZ SKLONIŠTA KOJI OTKRIVA I VIŠE NEGO ŠTO MISLITE (VIDEO)
Sviranje violine, Foto: Printscreen/Tviter

ISPLIVALO

DOK BOMBE LETE, UKRAJINCI RADE OVO: Isplivao SNIMAK IZ SKLONIŠTA KOJI OTKRIVA I VIŠE NEGO ŠTO MISLITE (VIDEO)

- Šta radimo u skloništima kada nas bombarduju sa neba- napisala je u opisu videa Tsibulska

Objavljeno: 08:39h

Dok se situacija u Ukrajini ne smiruje, preplašeni stanovnici nalaze način da bar na trenutak ne misle o užasu koji je svuda oko njih.

Tako je na društvenom mreži Tviter nastao snimak koji je podelila Ukrajinka Liubove Tsibulske, a na kojem se vidi kako sviranjem violine nedužni stanovnici žele da skrenu misli sa rata u njihovoj zemlji.

- Šta radimo u skloništima kada nas bombarduju sa neba- napisala je u opisu videa Tsibulska.

Liubov Tsibulska je od septembra 2018. godine vodila Analitičku grupu za hibridni rat ukrajinskog kriznog medija centra (UCMC). Pre toga je radila kao zamenik šefa od 2016. Takođe je radila i kao savetnik za strateške komunikacije načelnika Generalštaba ukrajinskih oružanih snaga i potpredsednika Vlade za evropske i evroatlantske integracije. Od 2016. do 2017. godine vodila je pres-kancelariju potpredsednice Vlade za evropske i evroatlantske integracije. Pre ovih uloga, radila je kao novinar za razne ukrajinske medije. Diplomirala je na Kijevskom nacionalnom univerzitetu „Taras Ševčenko“ i na Kijevskom međunarodnom univerzitetu. Liubov je diplomirala na programu „Vrednosti i društvo“ Instituta Aspen i na programu liderstva za strateške komunikacije u Stejt departmentu SAD.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.