ONA IMA NAJČUDNIJI FETIŠ NA SVETU: Ovo što radi BEZ ODEĆE, POTPUNO GOLA, ne bi mogao svako (FOTO)
Baka, Foto: Printscreen Instagram

pršti

ONA IMA NAJČUDNIJI FETIŠ NA SVETU: Ovo što radi BEZ ODEĆE, POTPUNO GOLA, ne bi mogao svako (FOTO)

"Vagina će verovatnije otpuštati vlagu tokom spavanja"

Objavljeno:

Gina Stevart je postala jedan od najpopularnijih australijskih online modelinga u poslednjih nekoliko godina zahvaljujući svom neprolaznom izgledu.

A sada je 51-godišnjakinja, koja je poznata kao 'najzgodnija baka na svetu', otkrila jednu od svojih mladalačkih tajni lepote.

Majka troje dece bizarno tvrdi da joj je spavanje bez odeće svake noći pomoglo da proizvodi 'hormone protiv starenja', pa čak i poboljšalo njeno vaginalno zdravlje.

„Spavanje bez odeće je jedan od najboljih načina da poboljšate svoje vaginalno zdravlje“, objasnila je ona, pre nego što je dodala: „Takođe će vaša vagina biti bez infekcije.“

Gina je tada rekla da je spavanje bez odeće takođe poboljšalo njen seksualni život, da joj pomaže da bolje spava noću, a čak je i pomoglo u gubitku težine.

„Vagina će verovatnije otpuštati vlagu tokom spavanja. Donji veš i pidžame mogu blokirati tu vlagu i formirati kolevku za bakterije", rekla je ona.

„Spavanje golo može pomoći u poboljšanju vašeg seksualnog života. Može se reći da su vaše šanse za seksualni odnos velike ako spavate sa partnerom bez odeće.

„Više seksa je jednako boljem seksu, jer praksa čini savršenim. Spavanje bez odeće pomaže u smanjenju telesne temperature, što rezultira dubokim snom. Što bolje spavate, veće su vam šanse da izgubite kilograme.'

(Espreso/Dailymail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.