MUŠKARAC UMRO TOKOM TRENINGA JER JE POPIO NEŠTO ŠTO SVI KORISTE: Ubrzo je ostao bez srca (FOTO)
Lični trener, Foto: Printscreen/ društvene mreže

užas

MUŠKARAC UMRO TOKOM TRENINGA JER JE POPIO NEŠTO ŠTO SVI KORISTE: Ubrzo je ostao bez srca (FOTO)

Proizvođač kofeina u prahu, koji je koristio Tomas, posle smrti rekao je da postoji upozorenje i da sa njihove strane nije prekršeno nijedno pravilo

Objavljeno: 15:45h

Personalni trener preminuo je nakon što je slučajno sipao previše kofeinske smese u prahu u napitak koji konzumira pre vežbanja.

Tomas Entoni Mensfild (29) koristio je u kofein u prahu koji se najčešće upotrebljava za "dodatnu energiju". Suplement koji je personalni trener koristio u napomeni za korišćenje navodi da je najbolje koristiti od 60-300 mg dnevno.

Iako nije poznato zašto, Tomas je koristio 2 gr po napitku. Preterana upotreba dovela je do prepoterećanja organizma i jakog bola u grudima 5. januara. Supruga Suzan odmah je pozvala Hitnu pomoć koja je ustanovila abnormalan ras srca, posle čega je usledio srčani udar. I pored brze reakcije lekara Tomas je preminuo istog dana.

Trener
Trenerfoto: Printscreen/ društvene mreže

Obdukcijom je ustanovljeno da je Tomas ima 392mg kofeina u jednom litru krvi - što je ekvivalent za nekoliko stotina kafa.

Proizvođač kofeina u prahu, koji je koristio Tomas, posle smrti rekao je da postoji upozorenje i da sa njihove strane nije prekršeno nijedno pravilo.

"Moj svet je unišen i moja deca su izgubila oca. Tome, ti si bio moj život", izjavila je njegova supruga Suzan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.