UBIO SE TRGOVAC BITKOINA, IZA SEBE OSTAVIO JEZIVU PORUKU
Stefano Reale, Foto: Printscreen

ŠOKANTNO

UBIO SE TRGOVAC BITKOINA, IZA SEBE OSTAVIO JEZIVU PORUKU

Pozvana je hitna pomoć i CPR je proveden 20 minuta, ali je proglašen mrtvim

Objavljeno: 15:19h

Stefano Reale, 23, pronađen je mrtav u šumovitom području Wanstead Flatsa u Epping Forestu, u istočnom Londonu, 4. septembra prošle godine.

Muškarac slomljenog srca odlučio je okončati svoj život nakon što je prekinuo s devojkom i izgubio sav svoj novac zbog Bitcoina.

Reale je pre smrti poslao emotivnu glasovnu poruku tražeći od prijatelja da "donira njegove organe".

Pozvana je hitna pomoć i CPR je proveden 20 minuta, ali je proglašen mrtvim.

Mrtvozornik je čuo da g. Reale nikada nije tražio stručnu pomoć ili lekarski savet za suicidalne misli, a njegovi prijatelji i porodica nisu bili svesni njegovih poteškoća.

Nedugo pre smrti poslao je brojne glasovne poruke WhatsAppa tražeći oproštaj.

Dodžkoin, Bitkoin, Kriptovaluta
foto: Profimedia

U izjavi koja je pročitana u ime njegovog prijatelja Kavilesha Ramparsada, koji je lično prisustvovao istrazi, stoji: “Teško mi je da pomislim da je to učinio, iako živim s njim i poznajem ga dugo. Mnogi ga poznaju, a poznaju ga kao vrlo veselu, sunčanu i vrlo velikodušnu osobu."

Pre nego što je oduzeo sebi život, Reale je svojoj bivšoj devojci poslao fotografiju stabla s rečima 'zapamti ovo mesto'. Budući da nije bila svesna njegovih namera, odgovorila je da izgleda "lepo i mirno", na što joj je on odgovorio poslavši joj fotografiju svoje torbe s plišanim medvedom unutra.

Nakon toga je rekao: "Izgubio sam sve, srećno", na što je ona mislila da je mislio na njihov nedavni razlaz. S njegova telefona takođe je preuzeto nekoliko glasovnih bilješki koje je poslao svojim prijateljima, od kojih je jedna spominjao je svoje probleme s novcem i uključenost u Bitcoin.

Dodžkoin, Bitkoin, Kriptovaluta
foto: Profimedia

U jednoj emotivnoj poruci, naglas pročitanoj na sudu, Reale, poreklom iz Palerma u Italiji, rekao je: “Samo sam želeo reći, kada umrem, donirajte moje organe. Želim pomoći nekom drugom."

Istrazi je rečeno da je porodica Realea u Italiji uznemirena zbog njegove smrti i da još nije primila mnoge njegove stvari.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.