OVA POLICAJKA JE HEROJ NAD HEROJIMA: Spasila dete SIGURNE SMRTI! (VIDEO)
Spasavanje, Foto: Printscreen/Youtube/NewsNation Now

herojstvo!

OVA POLICAJKA JE HEROJ NAD HEROJIMA: Spasila dete SIGURNE SMRTI! (VIDEO)

Kako se vidi na snimku, policajka je u bukvalno poslednjem trenutku primetila automobil koji je išao znatno iznad dozvoljene brzine, a imala je taman toliko vremena da učenika jednim potezom odbaci na sigurno

Objavljeno:

Policajka iz Merilenda Anet Gudjir, zahvaljujući požrtvovnosti, ali i neverovatnim refleksima, spasila je dete sigurne smrti.

– Ne nose svi heroji ogrtače, neki od njih nose i kabanicu – izvestili su američki mediji o herojskom činu policajke koja je u poslednjem trenutku sprečila da autoobil pokosi dete dok je prelazilo ulicu.

Kako se vidi na snimku, policajka je u bukvalno poslednjem trenutku primetila automobil koji je išao znatno iznad dozvoljene brzine, a imala je taman toliko vremena da učenika jednim potezom odbaci na sigurno.

Ona tom prilikom, međutim, nije marila za to što sebe dovodi u opasnot i automobil ju je zakačio, ali srećom, nekoliko minuta nakon udarca policajka se pridigla. Odvezena je u bolnicu, gde su konstatovane samo lakše povrede, pa je odmah puštena kući, prenosi Vašington post.

Vozač definitivno nije prilagodio brzinu, pa je bio prisiljen da naglo pritisne kočnicu kad je video da nailazi na dete.

Tom prilikom je policajka stupila na scenu, a auto je usled kočenja proklizao do pešačkog prelaza, udarivši policajku.

Iako se radi o nesrećnom slučaju u kom niko nije stradao, a žena koja je vozila, odmah je stala i proverila u kakvom je stanju policajka, ipak je optužena za nekoliko saobraćajnih prekršaja, kao i za nesavesnu vožnju.

Bonus video:

05:12

BRZE VESTI 16.02.2022. 13:55

(Espreso/Washington Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.