MISTERIJA GUGL MAPSA! Šta krije BIZARNA slika MASKIRANIH LICA? (FOTO)
Slika, Foto: Google Maps

misterija

MISTERIJA GUGL MAPSA! Šta krije BIZARNA slika MASKIRANIH LICA? (FOTO)

Na fotografiji jedan muškarac nosi masku iz filma “Vrisak”, drugi masku “kečera”, treći kostim vukodlaka, a četvrti kaubojski šešir i crvenu fantomku

Objavljeno:

Gugl mape do sada su pomogle u pronalaženju nestalih osoba i rešavanju dugogodišnjih misterija, ali ponekad bizarni prizori sa ovog servisa nameću više pitanja nego što daju odgovora.

Upravo to je slučaj sa jednom fotografijom puta u Meksiku na kojoj se vide četiri figure u jezivim maskama za Noć veštica. Slika je postala viralna kada je na Reditu pokrenuta diskusija da li se na njoj zapravo vide maskirani pripadnici narko kartela koji čekaju da ih neko pokupi.

Korisnik ove društvene mreže, koji je prvi primetio neobičnu scenu nasred kolovoza kraj mesta Nakozari de Garsija, privukao je pažnju “internet detektiva”, koji ne misle da je u pitanju običan maskendal.

Na fotografiji jedan muškarac nosi masku iz filma “Vrisak”, drugi masku “kečera”, treći kostim vukodlaka, a četvrti kaubojski šešir i crvenu fantomku.

1 / 2 Foto: Google Maps

– Upravo sam pronašao maskirane momke u Meksiku – napisao je korisnik koji je objavio sliku.

Međutim odmah su stigli odgovori “dobro upućenih” komentatora.

– To je narko kartel. Bolje bi vam bilo da da se držIte podalje od tih maski – napisao je neko.

Drugi komentator se nadovezao rečima: “Mora da je ovo bilo strašno za vozača Gugl mapa“

Inače zadnjih meseci je došlo do eskalacije brutalnog rata kartela u Meksiku. Pojavile su se i stravične fotografije u kojima vojnici zaraćenih bandi jedu srca ubijenih rivala.

Nedavno je objavljen i šokantan snimak na kom se vidi kako ljudi u šumi beže da spasu žive glave od bombi koje na njih baca dron. Vazdušni udar je navodno ciljao pripadnike kartela “Sinaloa”, a iza njega stoje njihovi suparnici iz kartela “Halisko nuevo henerasion”.

Bonus video:

00:51

PIJEMO GA GODINAMA, A NE ZNAMO ŠTA JE U NJEGOVIM FLAŠAMA: Jedan od najpoznatijih SOKOVA u Srbiji ima ludu istoriju

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.