RAZGOLIĆENA VODILA DETE U ŠKOLU, PAZITE SAMO U KAKVOJ ODEĆI: Više SEVA nego ŠTO JE POKRIVENO, RODITELJI SE ZGRANULI
Vanesita, Foto: Printscreen/Instagram/Vanesitafitnes_

špijuni su među nama

RAZGOLIĆENA VODILA DETE U ŠKOLU, PAZITE SAMO U KAKVOJ ODEĆI: Više SEVA nego ŠTO JE POKRIVENO, RODITELJI SE ZGRANULI

Jedna mama snimila ju je dok je sina ostavljala u školi u bolivijskom gradu Santa Cruz de la Sierra.

Objavljeno: 17:44h

Vanesa Medina često je meta negativnih komentara i osude drugih roditelja u školi njenog sina i to zbog jednog razloga – njene odeće. Naime, kako prenosi Metro, mnogi roditelji smatraju kako je njena odeća sasvim neprimerena, a čak su je krenuli i snimati te objavljivati na društvenim mrežama.

Jedna mama snimila ju je dok je sina ostavljala u školi u bolivijskom gradu Santa Cruz de la Sierra. U videu se vidi Vanesa kako izlazi iz svog automobila i uzima detetovu torbu pre nego što ga otprati do vrata škole, ali njeno ružičasto fitness odelo zaokupilo je svu pažnju.

Video je brzo pokupio mnogo pregleda, dok su drugi roditelji požurili u komentare kako bi posramili Vanesu i kritikovali njenu odeću. No, Vanesa nije odustajala i objavila je na društvenim mrežama kako bi posramila one koji je pokušavaju posramiti zbog njene odeće.

“Htela sam izraziti zahvalnost svima koji su mi slali poruke podrške, znakove naklonosti i uvažavanja, braneći me na društvenim mrežama zbog tog videa koji je s lošim namerama postao viralan protiv mene. Planovi joj nisu išli onako kako je želela. Imala je najgore namere, ali ova objava nije o toj ženi, već da se zahvalim svim onim ljudima koji su stali uz mene”, napisala je Vanesa u objavi na Instagramu.

Dodala je: “Ja sam zdrava mama koja vredno radi i brinem se o svom sinu sa svom ljubavlju na svetu i nikome ne činim ništa loše. Ljudi koji me poznaju znaju da imam srce puno ljubavi i vrednosti.”

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.