IMA 30, A IZGLEDA KAO DA JOJ JE 20: Mladoliki izgled duguje JEDNOSTAVNIM NAVIKAMA
Izabel, Foto: Printscreen/TikTok/ isabelle.lux

navika pranja lica

IMA 30, A IZGLEDA KAO DA JOJ JE 20: Mladoliki izgled duguje JEDNOSTAVNIM NAVIKAMA

- Nemojte sušiti lice običnim peškirom

Objavljeno:

TikTok Influenserka Isabel često na svom profilu @isabelle.lux deli savete za negu i lepotu, a mnogi čim je vide od nje traže i savet kako u 30-oj godini izgledati kao da ti je 20...

Ipak, za razliku od mnogih drugih influenserika, Isabel ne savetuje kozmetiku s retinolom ni laserske tretmane već tvrdi da je za njen izgled zaslužno nekoliko jednostavnih navika, a njeno prvo pravilo za lepotu je - ne brisati lice s grubim peškirom.

- Nemojte sušiti lice običnim peškirom, koristite radije mekane peškire od prirodnih materijala ili čak papirnate maramice jer su obični peškiri pregrubi i često puni bakterija - poručila je pratiocima. Drugi savet influenserke je izbegavanje umivanja pod tušem.

@isabelle.lux Lifestyle is like 80% of the skincare game honestly - little habits at home really add up?? #reverseaging #mcdonaldshacks #antiaging #skincare101 ♬ original sound - Isa T ?

- Jer tako rizikujete da vam proizvodi za kosu ili za telo dođu na kožu, a i voda je uvek pretopla - rekla je i preporučila umivanje u hladnoj vodi ili vodi sobne temperature.

- I konačno, prisilite se da spavate na leđima - kaže ona, jer "spavanje na boku uzrokuje bore koje ništa ne može ispraviti". - Zapisujem sve tvoje savete! - napisala joj je jedna pratiteljka, a svi su se Tiktokeri složili da joj nikad ne bi dali ni 25, a kamoli 30 godina, prenosi The Sun.

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.