SABLASAN SUSRET! ŠETA GROBLJEM I NASUMIČNO SNIMA: Zbog JEZIVOG prizora koji je uhvatio, ne može da dođe k SEBI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

SABLASNO!

SABLASAN SUSRET! ŠETA GROBLJEM I NASUMIČNO SNIMA: Zbog JEZIVOG prizora koji je uhvatio, ne može da dođe k SEBI!

Karl sebe opisuje kao apsolutnog vernika u duhove i kaže da bi čak i kao dete video duhove

Objavljeno:

Britanski 35-godišnji fotograf koji se, predstavlja kao Karl i koji za sebe kaže da je fotograf duhova, tvrdi da je snimio nešto za šta veruje da je duh bebe na groblju u Halu, prenosi HullLive.

Na snimku koji su objavili britanski mediji čini se da se vidi dete koje sedi pored žbunja dok “pruža ruku da dodirne lice drugog duha”.

Karlov jezivi susret dogodio se nakon što je u četvrtak uveče prošetao Zapadnim grobljem u gradu u kasnim noćnim satima i sledio svoju uobičajenu tehniku usmeravanja fotoaparata u mrak i nasumičnog fotografisanja.

Nakon što je došao kući i skenirao slike u potrazi za paranormalnim aktivnostima, primetio je da je na slici pored grmlja prisutan sivi oblik.

– Uvećao sam i osvetlio sliku, i eto je. Ovo mi je hobi već nekoliko godina. Izlazio sam sa prijateljima i porodicom ranije da bih slikao i iz nekog razloga sam samo ja taj koji nešto snimi. Ne znam da li je slučajnosti ili me možda prate neki duhovi – kazao je mladić za Hulllive.

Karl sebe opisuje kao apsolutnog vernika u duhove i kaže da bi čak i kao dete video duhove.

U ranijim izletima na groblja snimao je, kaže, još neke fotografije i snimke onoga što veruje da je dokaz paranormalnog, uključujući jezivu maglu snimljenu na groblju Hedon gde se crna figura može videti kako “čuči” na zemlji.

Karl veruje da je figura bila oblik nečeg potencijalno demonskog.

Bonus video:

02:08

Đani otkrio da mu droge nisu strane

(Espreso/Hull live)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.