FRIZERKA ZGRANULA LJUDE: Našla se na UDARU zbog 1 STVARI, mnogi je OSUĐUJU! (VIDEO)
Frizura, Foto: Tiktok printscreen

užas

FRIZERKA ZGRANULA LJUDE: Našla se na UDARU zbog 1 STVARI, mnogi je OSUĐUJU! (VIDEO)

Njen video brzo je prikupio više od 1,4 miliona pregleda, a mnogi korisnici su bili šokirani iznosom koji je žena platila

Objavljeno:

Nova frizura može biti prilično skupa, a troškovi šišanja, farbanja i tretmana za negu kose često su veći nego što očekujemo. Frizerka iz Kalifornije šokirala je društvene mreže kada je otkrila da svoju kosu naplaćuje 150 dolara na sat, odnosno oko 960 dolara.

Kako prenosi Miror, video @biprado_ postao je viralan na TikTok-u kada je pokazala kako izgleda transformacija kose u njenom salonu i otkrila koliko košta ta frizura. Trebalo joj je 13 sati da napravi ovu frizuru, što znači da je klijent na kraju potrošio 1.950 dolara, odnosno skoro 12.500 dolara.

– Nisam mislio da će moje objave o tome koliko naplaćujem frizure toliko naljutiti ljude, ali će vas ovaj još više naljutiti. Naplaćeno mi je 150 dolara po satu, a transformacija je trajala 13 sati za dva dana - rekla je ona u svom videu.

Njen video brzo je prikupio više od 1,4 miliona pregleda, a mnogi korisnici su bili šokirani iznosom koji je žena platila da promeni kosu iz smeđe u svetloplavu i ošiša se. „Cena po satu je prihvatljiva, ali nije prihvatljivo koliko joj je vremena trebalo da završi kosu“, prokomentarisao je jedan korisnik.

„Nije me briga šta drugi kažu, ali 2.000 dolara za frizuru zaista ne vredi, pogotovo ako se isti rezultat može postići za mnogo manje novca“, složio se drugi.

(Espreso/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.