POBEGLA IZ KLINIKE SA POLA FILERA U USNAMA: Hitno je ISTRČALA čim je saznala ŠOKANTNU STVAR! (VIDEO)
Devojka, Foto: Instagram/hareem.shah_official_account

užas

POBEGLA IZ KLINIKE SA POLA FILERA U USNAMA: Hitno je ISTRČALA čim je saznala ŠOKANTNU STVAR! (VIDEO)

Istragu protiv TikTok zvezde pokrenuta je 12. januara nakon što je viđena sa dve ogromne hrpe keša u na jednom od snimaka

Objavljeno:

Jedna žena iz Pakistana ispričala je da je morala da napusti kliniku za plastičnu hirurgiju u Velikoj Britaniji usred operacije povećanja usana, prenosi Dejli mejl.

TikTok influenserka Harim Šah, koja ima 6,5 miliona pratilaca, detaljno je opisala neprijatnu situaciju i pokazala kako izgleda sa nezavršenim filerom. Ona je, kako kaže, dobila poziv da hitno mora da ode jer je pod istragom zbog pranja novca.

Doktor mi je upravo ubacio filer na jednu stranu usne kada sam primila poziv i saznala sam da mi je pakistanska Federalna istražna agencija zamrzla bankovne račune – rekla je Harim, koja je skupi tretman je morala da prekine jer više nije mogla da plati.

Istragu protiv TikTok zvezde pokrenuta je 12. januara nakon što je viđena sa dve ogromne hrpe keša u na jednom od snimaka. Ona je pojasnila da je napustila Pakistan da bi otputovala u Veliku Britaniju sa „velikom količinom“ britanskih funti.

– Vlada je obećala da će povećati vrednost valute i ugled pakistanskog pasoša, ali nisu ništa uradili. Mogli su samo da pričaju – rekla je ona u snimku pravdajući se za svoj postupak.

Šah je uputila upozorenje svima koji žele da putuju sa velikom količinom novca, poručivši im da „budu oprezni jer će ih uhvatiti“.

– Niko mi ništa nije spomenuo, a realno nisu ni mogli. Vrlo sa lako došla ovde – rekla je.

(Espreso/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.