A TEK RAZLOG DA VIDITE: Za prisustvo ROĐENDANU tražili 3.000 DINARA, majka IZNEVEROVALA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

nečuveno!

A TEK RAZLOG DA VIDITE: Za prisustvo ROĐENDANU tražili 3.000 DINARA, majka IZNEVEROVALA!

U komentarima je dodala da je to samo mala zabava od možda osmoro dece. Sva deca su mlađa od osam godina, osim rođendanskog deteta, što znači da će svi roditelji morati da ostanu i plate kartu

Objavljeno:

Jedna majka je ostala iznenađena kada je, sedmicama nakon što je prihvatila poziv, saznala da se od nje očekuje da plati 25 funti, odnosno oko 3000 dinara, za ‘privilegiju’ prisustvovanja rođendanskoj zabavi sina svog prijatelja.

Prema Mirror-u, zabava je trebalo da se održi sledeće nedjelje u centru za aktivnosti sa zidom za penjanje, a deca će nakon toga da krenu na ručak. Iznenađena majka je na Mumsnetu objasnila da su prihvatili poziv pre nekoliko nedelja i da su već kupili poklon i čestitku.

Međutim, ostala je pomalo zatečena nakon što je dobila neočekivanu poruku od roditelja rođendanskog deteta manje od sedmicu dana pre velikog dana.

1 / 5 Foto: Profimedia

"Juče smo dobili poruku od roditelja rođendanskog deteta sinoć koja kaže da sva deca mlađa od osam moraju biti pod nadzorom odrasle osobe, što mi odgovara, ali da bismo ostali i nadgledali moramo da kupimo kartu za odrasle po punoj ceni, koja košta 25 funti (3.000 dinara)", objasnila je.

U komentarima je dodala da je to samo mala zabava od možda osmoro dece. Sva deca su mlađa od osam godina, osim rođendanskog deteta, što znači da će svi roditelji morati da ostanu i plate kartu.

"Sumnjam da je većina roditelja planirala ostati bez obzira, jer su sva deca prilično mala, ali mislim da niko ne bi očekivao da će morati da izdvoji 25 funti za tu privilegiju”, dodala je.

Mnogi korisnici su u potpunosti razumeli zašto je tako ljuta, a jedan korisnik je čak savetovao da sama nazove mesto i proveri i da, ako je istina, povuče dolazak i radi nešto drugo.

Drugi je priznao da bi ih to prilično šokiralo, pitajući se je li roditelj tek sada shvatio trošak ili je reč o lošoj komunikaciji s mesta događaja.

"Kad god smo bili na rođendanskim zabavama u slobodnim centrima/aktivnostima itd., trošak nadzora i vođenja aktivnosti pokrivaju roditelji, po mom mišljenju to je dio troškova zabave”, glasio je jedan komentar.

Bonus video:

04:29

BRZE VESTI 03.02.2022. 17.55

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.