"MI SMO SRODNE DUŠE": Pre 2 godine PRIZNALA mužu da je LEZBEJKA, još uvek su u SREĆNOM BRAKU! (FOTO)
Nikolet i Rajan, Foto: Printsceen/Instagram/nicolettepopa

ŠOKANTNO!

"MI SMO SRODNE DUŠE": Pre 2 godine PRIZNALA mužu da je LEZBEJKA, još uvek su u SREĆNOM BRAKU! (FOTO)

Još smo u braku i živimo zajedno u porodičnoj kući sa decom

Objavljeno:

Nikolet Popa (26) iz Vilmingtona u SAD odlučila je jednog dana pre skoro dve godine da ozbiljno razgovara sa suprugom Rajanom (27). Priznala mu je da je privlače isključivo žene. U to vreme su bili u braku nekoliko godina i imali dvoje dece. Uprkos njenom priznanju, odlučili su da ostanu zajedno jer su jedno drugom velika podrška, kažu da su „srodne duše“ i da im je lepo zajedno.

- Još smo u braku i živimo zajedno u porodičnoj kući sa decom. Za sada funkcioniše ono što radimo i kako to radimo. Trudimo se da našoj deci obezbedimo sve što im je potrebno - rekla je Nikolet, koja radi kao dostavljač, dok je njen suprug državni službenik koji je često odsutan zbog posla.

- Oboje smo odlučili da želimo da ostanemo. Porodičnom životu dajemo prioritet nad svim ostalim stvarima – dodala je ona.

- Važno nam je da su nam deca srećna i da znaju da su voljena. Želimo da oba roditelja budu uz njih što je više moguće. Rajan i ja smo održali ovo prijateljstvo, on će uvek biti moj najbolji prijatelj. Venčali smo se kada sam ja imala 19, a on 20. On je ta osoba koja je uvek bila u mojoj blizini. Osećam da će on uvek biti moja srodna duša, samo iz drugačije perspektive. Najviše se podržavamo - rekla je Nikolet.

Popa
foto: Printscreen/Facebook/Ryan Popa

Setila se i perioda svog života kada mu je sve priznala

– Tada smo živeli u Japanu, a pandemija i zatvaranje značili su da smo mnogo više zajedno. Bili smo zatvoreni u našoj kući i provodili smo mnogo vremena zajedno. Naučili smo mnogo o sebi, pa mislim da je to veoma uticalo na mene da mu sve ispričam – nastavila je ona.

- Mislim da sam znala da sam lezbejka davno, dok sam odrastala, ali ovde u Americi to može biti veoma konzervativno. Moja porodica je definitivno konzervativna. Mi smo sa srednjeg zapada, i tamo je sve jako 'countri'. Odrasli smo u lovu i ribolovu. Rajanova porodica je takođe prilično religiozna, objasnila je ona.

Kaže da je kako je odrastala razmišljala o tome kako više voli isti pol, ali su je takve misli plašile. Što je bila starija i već udata, to je teret na njenim grudima postajao sve teži.

Setila se i njegove reakcije

- Razgovarala sam sa Rianom o tome. Rekla sam mu: 'Slušaj, jednostavno se tako osećam. Ne znam da li je to čudno i kako ćete se osećati povodom toga.' U suštini mi je rekao: „U redu je, super je, žene su sjajne. U stvari, priznao mi je da je video neke znake i pre nego što sam mu sve priznala - rekla je ona i dodala da je i dalje velika podrška, kako u svemu, tako i u seksualnoj orijentaciji.

- Nisam se šokirala kada mi se Nikolet otvorila i sve mi rekla. Ranije sam počeo da sumnjam, ali nisam hteo da je pitam, čekao sam da mi to sama kaže – dodao je Rajan.

Nakon što je sve otkrila svom mužu, polako je počela da se otvara i prema prijateljima. I već su bili sumnjičavi, pa su prokomentarisali: 'Ništa, samo smo čekali da nam to konačno kažete, znamo!'.

1 / 5 Foto: Printscreen/Facebook/Ryan Popa

Porodici je sve mogla da prizna tek prošlog juna

- Uplašila sam se. Zvala sam mamu jedne noći. Rekla sam joj 'Moram nešto da ti kažem' i plakala sam - prisetila se ona i dodala da je reakcija njene majke bila fantastična. Rekla joj je: 'Volim te bez obzira na sve.'

Nikolet je osetila ogromno olakšanje.

O svom iskustvu govorila je u videu koji je objavila na TikTok-u. Među komentarima je bilo iznenađenja i negodovanja. Neki su napisali da je „pogrešno što je gubila vreme time što se uopšte udala za njega“. Ipak, bilo je i žena iste seksualne orijentacije kao Nikolet, koje su je podržale i čestitale joj na hrabrosti da sve prizna, prenosi Dejli mejl.

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.