ČOVEKU EKSPLODIRALA VEŠ MAŠINA: A 1 stvar je VEOMA ZABRINJAVAJUĆA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

potencijalna opasnost za ljudske živote

ČOVEKU EKSPLODIRALA VEŠ MAŠINA: A 1 stvar je VEOMA ZABRINJAVAJUĆA!

Bird tvrdi da ga je na kraju kontaktirao prodavac ove firme, koji mu je rekao da eksploziju ne smatraju opasnom i da su mašine napravljene uz poštovanje standarda

Objavljeno:

Gordonu Birdu iz Velike Britanije je mašina za pranje veša eksplodirala iz čista mira, dok nije bila uključena, piše San.

1 / 4 Foto: Profimedia

Šokiran i prestravljen incidentom, upozorio je kupce ovih aparata na svoju situaciju, koja se mogla završiti kobno. Zabrinuo se, naime, da bi neko mogao da nastrada, posebno deca, ako dožive njegovu sudbinu.

Gordon je rekao da je čuo snažnu eksploziju iz kuhinje, koja se nalazi u prizemlju, pa se u početku pomislio da je nešto u kući njegovog komšije palo i razbilo se. Ispostavilo se da se staklo na vratima uređaja raspršilo na sve strane.

– Sišao sam dole, stao na nešto i pomislio “Šta je ovo?”. Kroz glavu mi je prošla pomisao koliko bi, da je dete u kući, to bilo opasno – rekao je Britanac za San.

On dodaje da ne može da veruje koliko je veš mašina opasna i da nikada nije pomislio da bi prosto mogla da pukne.

Ovaj 49-godišnjak je rekao da je doživeo dodatni stres zbog višestrukih neuspelih pokušaja da kontaktira firmu “Currys” povodom incidenta, tvrdeći da ga je predstavnik kontaktirao tek nakon nedelju dana od poziva i slanja mejla. Čak je bezuspešno pokušao preko LinkedIn-a da kontaktira neke od njihovih menadžera.

Bird tvrdi da ga je na kraju kontaktirao prodavac ove firme, koji mu je rekao da eksploziju ne smatraju opasnom i da su mašine napravljene uz poštovanje standarda.

– Pa, standard je očito pogrešan – sarkastično je prokomentirao on.

Gordon je rekao da će spornu veš mašinu svakako vratiti i da je već zatražio povraćaj novca u iznosu od 180 funti (25.452 dinara).

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.